Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 hadelen neyi değişiyor de bakem ozaman...bileyim bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 vw al sen...boş ver...golf al bitane kasa değişecek ama cok şey değişmiyor...higline 1.4.tsı .122 ps...süper bak keyfine 50000 tl...ne alıcam benzinli focusu demedi deme... Yok abi golfün tipini beğenmedi bizim ki zorla focusta karar kıldık fiyata asılacaz artık indirmek için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 (düzenlendi) gel izmirden alalım sana ozaman...sen ordan bi fiyat al kesinleştir...bana pm at..ben alayım izmriden...gelir alırsın nolucak.... bizimki dediğiniz eşinizse hayret tüm kadınların ideali odur..ama..yerli yabancı..tüm filmlere bakın tüm kadınların ortaüst gelir grubundaki tüm ailelerde golf kullanılır.. Mart 7, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 eşim aynen İzmirdende olur tevfik abi. babam işi dolayısıyla didim'de. her yaz bende geliyorum o tarafa yakın yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 tamam len oldu bu iş izmirden alalım vala sana...iyi fiyat alırım sen karar ver ama ok dendimi hemen kapora vermemiz lazım..ona göre yoksa sormam bilmiş ol..sen alabileceğin en iyi fiyatı al sonra beni ara hemen kapatırız arabayı..demedi deme.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 ordan d.bakıra 2 günde gelirim anca uçağa alırlar mı acep aracı şaka bi yana kafama yattı bi sorayım son fiyatı alayım temasta olalım abi senle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 ok.dir almaya kesin karar ver...kesin son fiyatı al pm yada telefonlaşırız..hem arabaya rodaj olur.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 ok.dir almaya kesin karar ver...kesin son fiyatı al pm yada telefonlaşırız..hem arabaya rodaj olur.. Kaç lira komisyon alıcan bakiim kanka...ehehehhüüüee.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 evimi nasıl aldın sanıyorsun alıcaz tabi olum...hahahah ..buarada 110 tl.lik ev 2 ayda 130 oldu iyimi..düşün...senin 70 lik focusun 50 veriyorlar...piyasada.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 bizimki dediğiniz eşinizse hayret tüm kadınların ideali odur..ama..yerli yabancı..tüm filmlere bakın tüm kadınların ortaüst gelir grubundaki tüm ailelerde golf kullanılır.. Benim eşim Focus istedi ama...Hem ben ortaüst gelir sınıfından da diilim,50 bine golf almadım ortaalt gelir sınıfından olaraktan 70 bine Focus aldım...Bir terslik var bu işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 evimi nasıl aldın sanıyorsun alıcaz tabi olum...hahahah ..buarada 110 tl.lik ev 2 ayda 130 oldu iyimi..düşün...senin 70 lik focusun 50 veriyorlar...piyasada.. Şu anda benim arabaya 75 bin versinler yine satmam,daha iyisini bulamam çünkü o sınıf ve segmentte...Ne oldu hayırdır evi mi satıyon?Satmak için mi aldın evide değeri arttı diye seviniyon sanki la....kih kih kih...Metrocu seni.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 kelime oyunu yapma len..golfünde dizeli...60.000 tl bikere ek donanımlarla 70.000 bini buluyor biz tsi motordaki rakamı bahsettik... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Şu anda benim arabaya 75 bin versinler yine satmam,daha iyisini bulamam çünkü o sınıf ve segmentte...Ne oldu hayırdır evi mi satıyon?Satmak için mi aldın evide değeri arttı diye seviniyon sanki la....kih kih kih...Metrocu seni.... ulen A4 var daha 6000 km 75000 2011 sahibinden.com a gir gör onu alırım senin uyduruk arabanı napayım heryerinden sorun akıyor...ses sistemine gerek yok zaten heryerinden ses geliyor...hhahahahhah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Siz hala benzinli arabaya mı biniyosunuz..Ayyy ne banaaaalll......Dizelin yoksa vazelin al,acıtmadan benzinciye para sayarsın..kih kih kih.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 7, 2012 ulen A4 var daha 6000 km 75000 2011 sahibinden.com a gir gör onu alırım senin uyduruk arabanı napayım heryerinden sorun akıyor...ses sistemine gerek yok zaten heryerinden ses geliyor...hhahahahhah A4 te arabamı yaaa,,ne estetik var ne ruh..Kalas gibi araba..Şeker Kırmızısı bile yok....Hele o ön konsol ...Aboooo rezalet..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap