Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Baharda satış artışı beklentisi var, fiyatlar düşmez bence de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Bence ya aynı kalır yada çok ufak bir düşüş olur gibi geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 düşmez bence aynı kalma olasıgı yuksek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 İndirim yapmayanın canı çıksın...Buradaki değerli arkadaşlarımın hepsinin en fullünden focusu olsun,benim aldığım zevki onlarda alsın inşallah mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Benim fikrim, Adam gibi normal sattıkları fiyata insinler sonra abudik gubudik indirim yapmasınlar.. Kafidir 73 felan yazan arabayı 63 e alıyoruz ya şaka gibi..Şundan vazgeçsinler satış artar.. Y.Çağatay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Benim fikrim, Adam gibi normal sattıkları fiyata insinler sonra abudik gubudik indirim yapmasınlar.. Kafidir 73 felan yazan arabayı 63 e alıyoruz ya şaka gibi..Şundan vazgeçsinler satış artar.. Y.Çağatay işte buna sonuna kadar katılıyorum....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Sigortacılar para kazanıyor bu işten. 65bin TL üzerinden kasko yaptırdım. Tam 10bin TL için fazladan prim ödeyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 (düzenlendi) FOCUSA ZAM, FİESTAYA İNDİRİM.. 46440 olan style 1.6 5K 47345e çıkmış 36495 olan fiesta 1.4i 35810 olmuş. 1.0T yok.. Hayırlı satışlar.. Nisan 6, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Titaniumların fiyatı değişmemiş mi banamı öyle geliyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Diğer başlığa da yazdım ufaktan zam yapmışlar focusa . 46440 olan 5K 1.6 47345e çıkmış.. Böylece bayiilere güvenilmeyeceğini bir kez daha görmüş olduk çünkü Alper'e " yazı geldiği fiyatların değişmeyeceği " söylenmişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Onun için yorum yapılamayan fiyat başlığı çok faydalı. Listede o kadar rakam var ki hepsini bilmek mümkün değil... ben takip ettiğime zam gelince zam olmuş diye yazdım. Belki dizellere gelmemiştir. Yakup o başlığa eklerse anlarız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Mesela Fiesta baz fiyatıda artmış. 29.900 dü galiba başlangıç, şimdi 30.905 olmuş. Anladığım kadarıyla belli donanımlara yönlendirme yapmak istemişler gibi geldi bana. Tabi önceki liste ile birebir diğer konudan kıyaslayınca net belli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Titanium'lar aynı Style'da aynı HB artmış biraz sedan aynı yani dizellerde.. Pek bi artış yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 (düzenlendi) Dizel benzin farkı yok . Her ikisinde de style a zam gelmiş titaniuma gelmemiş. Buradan belki de style a donanım değişikliği yapılıp şimdi paket içinde olan bişeylerin standarta ekleneceğini UMUYORUM. Nisan 6, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2012 Yani zam yok gibi görünüyor. Dediğin gibi sadece style donanım artmış biraz. Oda muhtemelen donanım artışı işe ile tolere edilmiştir. Mantıken öyle olması lazım yoksa saçmalık olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap