Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 niyeki izmirde gönene nezaman gitsem kapıda üçfıstık ellerinde ipad le..hemen bilgilerimi alıp çay soda ne varsa ikram edip satış elemanı uygun oluncaya kadar ilgileniyorlar... sonra sende öyle bir giriş yapki aslında yandaki audi için geldim ama oraya gitmeden önce sizede bir ugrayayım dedim mesajı verin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cuneyt Ertul Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Yok ben zaten onlar öyle davranınca gittim bmw aldım:)onalra para nasip edermiyim:) Focus aşkıma gelince o başkadır benim için.....! 1-2 sene geçsin yine dönerim sanırım.... Bu ülke de bmw ye merso ya binmek gereksiz ötesi....sadece bir çocukluk hevesi idi .aldık buz gibi olduk şimdi rahatladık:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 hayırlısı olsun eski siteden mi üyesin...certac yabancı gelmiyor sertaç mı diyelim kendi gerçek ismimizi ve resmimizi kullanıyoruz artık sizde uygularsanız nasıl hitap edeceğimizi ögreniriz...okidoki... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 (düzenlendi) yıllar içinde çok iyi bir diyalog kuruldu, bunda kuşkusuz doktor olmamın payı vardır, Burayı anlamadım abi? ne yani onlar senin arabaya bakım yaparken sende servis danışmanlarını mı muayene ediyon, yada ailesinde bilimum yerleri ağrıyan danışmanlara tavsiyeler de mi bulunuon ... vw de diyalog kurabilmemde kasap olmamın payı var mı die takıldı bak aklıma şimdi Nisan 8, 2012 A.Acar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Konu vw donecekse bu başlığı değiştirelim ? ! Mesajları alıntı ile alıp farklı başlık açabilirsiniz böylelikle ilgili kisi sizi takip eder ve bu başlığı takip eden kisilerde ne oluyor demez burada İlgi ve Anlayış icin Tesekurler Focus Club Tr Yon. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Bu focus fiyatlarını belirleyen kişi ne almıştı merak ediyorum. trend ile style donanım arasında şu farklar var: - alaşım jant -ön sis farı - karartılmış arka cam - far sensörü - yağmur sensörü -Bluetooth ve Türkçe kontrol -Cruise control - ortada daha büyük ekran Şİmdi 1.6 trend ile 1.6 style aynı motor arasında 2710 TL fiyat farkı var (trend : 43770; style 46480) 1.6 tdci trendde ise 95 bg motor var iken 1.6 tdci style da 115 bg motor var. Peki 1.6 tdci 95 bg trend ile 1.6 tdci 115bg style arasında ne kadar fiyat farkı var : Bilemediniz 3000 vs değil sadece ve sadece 1090 TL (trend 53790; style:54880). Onca şey benzinlide 2710 TL ediyorken ; onca şey+20 bg dizelde 1080 TL ediyor. Otosanın nasıl bir aymazlık içinde olduğunun göstergesidir. Not: 5K liste fiyatlarıdır Bu mesajım hatırlanacaktır. Yaklaşık 2 ay kadar önce yazmıştım.. 1.6 125 bg 5K style focus , 1.6 125 bg trend focustan 2710 TL pahalı iken 1.6tdci 115 bg 5K style focus 1.6 tdci 95 bg 5K style focustan sadece 1090 TL pahalı idi. Yani onca şey benzinlide 2710 TL ediyor iken; onca şey +20 bg dizelde sadece ve sadece 1090 TL ediyordu. Sadece style benznliler ve style 5K dizele gelen son zamlarla bu ucube durum düzeldi mi ? HAYIIRRRRRR !!!! Aksine fark daha da açıldı. Artık benzinli aynı güçteki style ile trend arasında 3645 TL fark var iken ; 20 bg kuvvet farkı da olan dizelde fiyat farkı sadece 1375 TL. Onca donanım benzinlide 3645 TL TL ediyor iken; onca donanım +20 bg dizelde sadece ve sadece 1375 TL ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Buradan çıkan sonuç gayet net: Trend 95 ps pahalı satılıyor alan kazıklanıyor.. Aradaki fark olarak düşünmek böyle aymazlık gibi gözükebilir ama kazıkçılık var bariz başka bişey göremedim ben. :) Yani alacaksan style 115 al, 95'ler müşteriye gitmez diyor kibarca ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Filo maksatlı pazarlığa başlamak amaçlı şişirilmiş bir fiyat koymuş olabilirler mi? Filocu da bunu yer mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Yavv niye ki ? demek ki trend dizel fiyatı olması gerekenden en az 3000 TL pahalı . Bu da kazıkçılık bence.. Ben belki elektronik oyuncaklar , ekstra güç peşinde değilim. Alaşım jant, bluetooth vs istemiyorum. ESPli, klimalı, CD çalarlı dizel en ucuz focusu almak istiyorum. Kazıklanmak zorunda mıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 2012 yine güncelleme başlamış. hadi hayırlısı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 hımm...teknik bilgiler ve donanım seviyesi değişmediğine göre 1.0T yok sadece fiyat ayarlaması olacak demektir. BU da ZAM anlamına gelir bence. Demek ki nisan ilk yarıda beklediklerinden iyi satmışlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Görebildiğim kadarıyla fiesta ve focus fiyat listesinde değişiklik yok. Neyi güncellediler anlamadım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 aynen... bir de aksam saat 19:00 larda baslayan güncelleme bu mudur abi ya:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 aynen... bir de aksam saat 19:00 larda baslayan güncelleme bu mudur abi ya:) Cevat bir yerden şimdilik haber var..O da Tdcı 5 kapı otomatik park Elektrikli sunroof yani en full olanı ...şeker kırmızı...65 diyorlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2012 Ben alıştım artık ford'un bu tavırlarına 2 gün günecelleme yaparlar ya 200 tl iner ya da 200 tl artar fiyatlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap