Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 19.04.2012 - 08:53 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Otomatikman araba buna dahil olmuyor mu ? Yakup 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 nolldu yaw....iki yazışmadan sonra hemen kılıçlar çekilmiş..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Kilic.degil de pazar gunu goruseceeeeeez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 merhabalar..balıkesirden focus dizel metalik renk style donanıma plus paket dahil ama paketin içinde şehir içi aktif güvenlik sistemi yokmuş..takas araç verip belli bir miktarda kredi kullanıcaz..verdikleri fiyat 58bin TL..normal seviyede mi acaba bu fiyat? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:28 tarihinde, onur sezgin yazdı: merhabalar..balıkesirden focus dizel metalik renk style donanıma plus paket dahil ama paketin içinde şehir içi aktif güvenlik sistemi yokmuş..takas araç verip belli bir miktarda kredi kullanıcaz..verdikleri fiyat 58bin TL..normal seviyede mi acaba bu fiyat? Pahalı...O Fiyata zorlarsan Titanyum bulursun.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:28 tarihinde, onur sezgin yazdı: merhabalar..balıkesirden focus dizel metalik renk style donanıma plus paket dahil ama paketin içinde şehir içi aktif güvenlik sistemi yokmuş..takas araç verip belli bir miktarda kredi kullanıcaz..verdikleri fiyat 58bin TL..normal seviyede mi acaba bu fiyat? Fiyat bayağı kabarık bence,Bora abininde dediği gibi o fiyastlara rahat titanyum ve ek paketler dahil alınabilir.(x paket hariç) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Nasıl zorlasan? 56 liraya hb dizel tit hemen alınabilir.fiyat cok fazla Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 hakkaten yukarıda ....biraz daha araştırın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:38 tarihinde, YkP CgTy yazdı: Nasıl zorlasan? 56 liraya hb dizel tit hemen alınabilir.fiyat cok fazla Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Adam sedan alacak belki kardeşim,sende sürekli hb fiyatları verip kandırıyon milleti,sonra da gidip sedan focus 3 kiralayıp geliyon toplantıya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa H. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 merhabalar, focus 3 sedan beyaz 1.6 tdci style + plus paket alıyorum, 56500 e anlaştık ödemeyi ford options ile yapacağım, peşinat olarak getz'i veriyorum getz'ide 16500 tl olarak alıyorlar yani 40000 tl ford options kredisi kullanmış olacağım, sizce fiyat iyimi (benim getzde 4-5 parça değişen var ve tavan hariç boyalı, km 95000) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:42 tarihinde, Bora A. yazdı: sonra da gidip sedan focus 3 kiralayıp geliyon toplantıya.... Yoksa bu focus dün Yakubun laf arası bahsettiği ,kameramanı lastik dumanına boğduğu,virajlarda savuramadığı focusmu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:45 tarihinde, Alper Albayrak yazdı: Yoksa bu focus dün Yakubun laf arası bahsettiği ,kameramanı lastik dumanına boğduğu,virajlarda savuramadığı focusmu ? Heee o işte,arabayı sağa fırlatıyodu neredeyse Cermodernde....kih kih kih.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:43 tarihinde, Mustafa Harorlu yazdı: merhabalar, focus 3 sedan beyaz 1.6 tdci style + plus paket alıyorum, 56500 e anlaştık ödemeyi ford options ile yapacağım, peşinat olarak getz'i veriyorum getz'ide 16500 tl olarak alıyorlar yani 40000 tl ford options kredisi kullanmış olacağım, sizce fiyat iyimi (benim getzde 4-5 parça değişen var ve tavan hariç boyalı, km 95000) Eğer aktif şehir içi güvenlik paketi varsa normal sayılabilir....Gerçi yine de bana fazla gibi geldi..Hatcback ise fazla gibi,sedan ise normal.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa H. Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2012 24.04.2012 - 10:50 tarihinde, Bora A. yazdı: Eğer aktif şehir içi güvenlik paketi varsa normal sayılabilir....Gerçi yine de bana fazla gibi geldi..Hatcback ise fazla gibi,sedan ise normal.... aktif şehir içi güvenlik sistemi var ve araç sedan kredi içinde şimdi onay geldi alsam mı yoksa fiyatların sizce düşme ihtimali varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap