Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Sitede fiyatlar güncellenmektedir yazıyor. Yanlış giriş mi yaptılar acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Hani düşecek deniyordu.... Style zaten kaldırılacak, elde kalan için artmış olabilir.. Bayii'nin satış rakamı için aylin hanıma dönelim derim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Sitede fiyatlar güncellenmektedir yazıyor. Yanlış giriş mi yaptılar acaba? Tepkimiz işe mi yaradı yoksa adamlar geri çekti... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 fiyatlar düştü arkadşlar artmadı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 fiyatlar düştü arkadşlar artmadı Şaka.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Şaka.... gerçek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 yakup "poke" butonu yapsana kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Şerefsizim bunlar burayı takip ediyor...Ben yazınca hemen güncellemeye almışlar.. Gözümle gördüm ama SS almadım. 35610luk fiesta 1.4 tit bile 38500 idi. style 1.6 sK focus 49lu bişeydi ki dünkü fiyat 47li idi.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 thoseee messages arreee will bee dissappree Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 gerçek Eşimin arabasını değiştirmeyi düşünüyoruz da o nedenle yakinen takip ediyoruz...Artı deyince çok şaşırdım...tepkim ondan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Eşimin arabasını değiştirmeyi düşünüyoruz da o nedenle yakinen takip ediyoruz...Artı deyince çok şaşırdım...tepkim ondan... powershıftmı dusunuyrsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 powershıftmı dusunuyrsunuz Evet ...mecburen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Şerefsizim bunlar burayı takip ediyor...Ben yazınca hemen güncellemeye almışlar.. Gözümle gördüm ama SS almadım. 35610luk fiesta 1.4 tit bile 38500 idi. style 1.6 sK focus 49lu bişeydi ki dünkü fiyat 47li idi.. Abi sesli güldürdün beni tepkinle, süpersin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Cenk bey söylediğinde ilk, bende baktım hemen fiyatlar dediği gibi yüksekti. Ama o zaman birşey dikkatimi çekmişti, yazan 3 fiyatta aynıydı. Yani indirimsiz fiyatlar görünüyordu. Aklımada gelmedi değil o an, acaba indirimi kaldırdılarmı yoksa sadece indirimimi güncelliyorlar diye Yada Cenk beyin dediği gibi burayı takip ediyorlar, Tepkimizi ölçtüler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Evet ...mecburen... aldıktan sonra da bakalım mecburen diyecek misin abi? arabaları değiştirirsiniz herhalde.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap