H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 ayın 9. da güncelleme mi olurmus.. Kim olduğunu hatırlamıyorum bir forumdaş 9unda yeni fiyatlar verilecek demişti. Biliniyormuştu yani bugün güncelleme olacağı. Ben baktığımda zamlı gibiydi; ama Aylin Hn fiyatlar düştü diyor. Göreceğiz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 ya abi sayıyla değil ki.. ama sen bilirsin tabi.. böyle rahat edeceksen tabi böylesi uygundur. Benim böyle tuaf bir düşünce tarzım var...İçime sinmedimi onu yapmamaya özen gösteririm.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Benim böyle tuaf bir düşünce tarzım var...İçime sinmedimi onu yapmamaya özen gösteririm.... tuhaf değil ki, doğal.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Hakkaten şu fiyatları iyiden iyiye merak etmeye başladım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Kim olduğunu hatırlamıyorum bir forumdaş 9unda yeni fiyatlar verilecek demişti. Biliniyormuştu yani bugün güncelleme olacağı. Ben baktığımda zamlı gibiydi; ama Aylin Hn fiyatlar düştü diyor. Göreceğiz.. güncelleme umarım bir önceki gibi yine yarın öğleni bulmaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Fiyatlarda donanım seviyeleri de güncelleniyormuş...Yeni donanım tiplerine hazır olun....Selective mi geliyor yoksa Focusa?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Fiyatlarda donanım seviyeleri de güncelleniyormuş...Yeni donanım tiplerine hazır olun....Selective mi geliyor yoksa Focusa?? 100bine focus satarlar sonra... ne donanım ekleyecekler? şerit takibi bilmem neyi selective mi koyacaklar? ya da kanatlı mı yapacaklar? kanatlı ve pamuksu dokusuyla yeni focus.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 style düşüyor , trendX veya trendplus adıyla styledan düşük trendden yüksek donanım geliyor; titaniuma yeni üst paketler geliyor. Hadise bundan ibarettir diye düşünüyorum.. Asıl mühim soru yeni motor geliyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 İşin kötüsü dizelde 115ps sadece titanium da sunulacakmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 İşin kötüsü dizelde 115ps sadece titanium da sunulacakmış... anlaşılan ford işin b*kunu çıkarmaya devam ediyor.. bu kafayla devam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 style düşüyor , trendX veya trendplus adıyla styledan düşük trendden yüksek donanım geliyor; titaniuma yeni üst paketler geliyor. Hadise bundan ibarettir diye düşünüyorum.. Asıl mühim soru yeni motor geliyor mu ? mayıs ayında üretileceği ilgili basın bültenleri var.ithal araç oldugundan dolayı mayıs ta üretilen bir araç ortalama 1,5 ay içerisnde gelir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 mayıs ayında üretileceği ilgili basın bültenleri var.ithal araç oldugundan dolayı mayıs ta üretilen bir araç ortalama 1,5 ay içerisnde gelir sen de kimsin? aylin hanıma ne yaptın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 sşaka gibiler yine ayni listeyi koydular. madem degistirmeyecekler o ibareyi niye koyuyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Tatlı süprizlere yer yok yine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 mayıs ayında üretileceği ilgili basın bültenleri var.ithal araç oldugundan dolayı mayıs ta üretilen bir araç ortalama 1,5 ay içerisnde gelir Aylin kusura bakma ama bu buyuk beceriksizlik olur. Kadın televizyona çıktı, mayıs ayında satışına başlanacak dedi. 31 mayısta bunu halahic kimse almamış olursa bu beceriksizliktir başka bir şey değil. Madem öyle hatun mayıs ayında sipariş almaya başlayacağız deseydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap