Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 dizel titanium da 40tl indirim yapmışlar artık peynir ekmek gibi satılır mazallah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2012 Şerefsizim bunlar burayı takip ediyor...Ben yazınca hemen güncellemeye almışlar.. Gözümle gördüm ama SS almadım. 35610luk fiesta 1.4 tit bile 38500 idi. style 1.6 sK focus 49lu bişeydi ki dünkü fiyat 47li idi.. Sen hergün bunlarımı takip ediyorsun yahu? Borsa misali.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Fiyat güncelleme hakkında,Tav. Edi. Anah. Tesl. Liste fiyatı 2.000 tl düşmüş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 (düzenlendi) Sen hergün bunlarımı takip ediyorsun yahu? Borsa misali.. Sen mi söylüyorsun bunu.. Yıllar önce ford sitesi yarım gün çökük kaldı , hemen foruma yazdın . O forum dağıldı :D :D Şaka bir tarafa araba alma düşüncesinde olduğumdan fiyat donanım ve yeni motor güncellemeleri için sık sık bakıyorum. Mayıs 10, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Evet ben söylüyorum. Bundan yıllar önce ford sitesi çökmemişti. Ford.com.tr ye girdiğin zaman "domain in parası ödenmediği için ODTU tarafından erişime kapatıldığı" yazıyordu. O gün de aynı düşünüyordum bugünde aynı düşünüyorum. İstersen o günkü mesajımı tekrar yazayım. "Koskoca Otosan bu halemi düşecekti ya. Buna ağzımla gülemeyeceğim artık." Bugünde olsa aynı şeyi yazarım. Bugünde olsa ağzımla gülmem.. Savunmaları daha da komikti. Neymiş o işle uğraşan görevli askere gitmişmiş.. E bu daha komik... Forum dağıldımı tartışılır. Bence o forum safra atmıştı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Evet ben söylüyorum. Bundan yıllar önce ford sitesi çökmemişti. Ford.com.tr ye girdiğin zaman "domain in parası ödenmediği için ODTU tarafından erişime kapatıldığı" yazıyordu. O gün de aynı düşünüyordum bugünde aynı düşünüyorum. İstersen o günkü mesajımı tekrar yazayım. "Koskoca Otosan bu halemi düşecekti ya. Buna ağzımla gülemeyeceğim artık." Bugünde olsa aynı şeyi yazarım. Bugünde olsa ağzımla gülmem.. Savunmaları daha da komikti. Neymiş o işle uğraşan görevli askere gitmişmiş.. E bu daha komik... Forum dağıldımı tartışılır. Bence o forum safra atmıştı. Neyse özür dilerim. O konulara hiç girmeyelim şimdi. Hayır kadın televizyonlara çıkıp mayısta satışına başlıyoruz dedi. Ben de mayısta satın alabileceğimi umuyorum. Arabalar genelde son hafta geldiği için mayıs sonu alınır haziran ilk hafta tescil edilir diye umuyordum. Şimdi hazirana temmuza ağustosa sarkarsa kötü olur. Belediye başkanı da kasım ayında çıkıp metro şubatta hizemete başlayacak demişti. Mayıs ortasındayız okulların açılışına bile yetişmez diyoırlar. Bu kadar kısa süre için bu kadar sapma olması beni derinden yaralıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2012 Bence gereksiz yere kasıyorsun kendini. Eğer gerçekten beğendiğin bir araba varsa mayıs falan beklemeye değmez. Olay duygu$al değilse tabi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Bence gereksiz yere kasıyorsun kendini. Eğer gerçekten beğendiğin bir araba varsa mayıs falan beklemeye değmez. Olay duygu$al değilse tabi.. Yok valla nerden bulaştım bilmiyorum. 1.0T focus bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Paket değişikliği ile yeni fiyat listesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Ben aldığımdan beri liste fiyatında 700TL indirim oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2012 Ben aldığımdan beri liste fiyatında 700TL indirim oldu. Nakit'de öyle ama kredi de ise 3000 gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Önemli olan alış fiyatı tabii. Bu aralar alanda yok gerçek satış fiyatı görelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cevat Yıldız Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2012 Allah aşkına bunlar fiyatları ne yapmışlar boyle....konfigüratörden kontrol ettim Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı Titanum pluspaket+Sunroof (Peşin)65.730 TL yapmışlar. Ben alırken nisan sonu bu arabanın fiyatı 62.500 TL idi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 kampanyanın bugun son gunu.hayırlısıyla hazıran fiyatlarını bekliyoruz.artmaması temennisiyle 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2012 kampanyanın bugun son gunu.hayırlısıyla hazıran fiyatlarını bekliyoruz.artmaması temennisiyle Hangi kampanya acaba? http://www.focusclubtr.com/forum/121-fordun-kisiye-oezel-kampanyalari-crm/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap