Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Cevabını kestim önceden, doğal Test aracı var da biz mi binmedik!? Yok Cem abi lafım sana değil zaten Yakupun yaratıcılığına 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Yok Cem abi lafım sana değil zaten Yakupun yaratıcılığına Ona ne kuşku, ben de onu vurgulamaya çalıştım zaten... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Godot`yu Beklerken`e dondu bu olay.Otosan i ariyorum adamlar otomatige baglamis,bilmem,belli diil vb.Edalari da Rahmi Koc tadinda,holdingin sahibi misali... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2012 Buradan yazalım Sedan: 55.000 HB: 54.000 Bunlar ortalama fiyat Bu arada yakup gerçekten şu an opak renk düz dizel titanium en son olur fiyatı kaçlardadır tahminen bir tanıdık sorduda şimdi sorsalar liste fiyatını söylerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 bayileri gittim bugün en son yaklaşık olarak 2 hafta felan önce gitmiştim kesinlikle aşağı olmaz dedikleri fiyattan 500 tl yine aşşağı söylediler bir aylık bir zaman zarfı içinde bi bayide 2000 bi bayide 1500 gibi fark oluştu yani ilk başta dediğim gibi kesinlikle aşağı olmaz diyorlar ama bi bakmışşın başka satış danışmanı ile görüşüyorsun aşağı fiyat vermiş böylede olunca biraz daha bekleme isteği oluyor içimde acaba daha aşağı inerlermi diye ( fiyatlar ötv indirimli hali araçların ve 2000 olan şeker kırmızı sytle pp 1500 olan siyah pp) acaba beklesemmi biraz daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Sene 2009da aracımı aldığım zaman en az 20 tane ile sordum.titanyum focus 2 için endüşük ve enyüksek fiyat arasında 4000 tl fark vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 (düzenlendi) Ellerindeki son style paketleri bitirmeye çalışıyorlardır çünki gerisi yok sanırım merkezdende baskı var yeni satışlara geçilsin diye. Sen biraz daha beklersen alıcak style paket bulamıycaksın demediler deme sonra ya daha fazla para verip titanium alacan yada aza tama edip birçok donanım dan mahrum kalıp trend x alıcan Temmuz 3, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 bu bir çok il fiyatı değil memleketimden fiyat başka ilden gidip almakla uğraşmak istemiyorum. böyle giderse bir ayda bi bin veya bin beş yüz lira felan daha düşerler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 bayileri gittim bugün en son yaklaşık olarak 2 hafta felan önce gitmiştim kesinlikle aşağı olmaz dedikleri fiyattan 500 tl yine aşşağı söylediler bir aylık bir zaman zarfı içinde bi bayide 2000 bi bayide 1500 gibi fark oluştu yani ilk başta dediğim gibi kesinlikle aşağı olmaz diyorlar ama bi bakmışşın başka satış danışmanı ile görüşüyorsun aşağı fiyat vermiş böylede olunca biraz daha bekleme isteği oluyor içimde acaba daha aşağı inerlermi diye ( fiyatlar ötv indirimli hali araçların ve 2000 olan şeker kırmızı sytle pp 1500 olan siyah pp) acaba beklesemmi biraz daha sen hangi araç için fiyat aldın? style plus tdci metalik mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Ellerindeki son style paketleri bitirmeye çalışıyorlardır çünki gerisi yok sanırım merkezdende baskı var yeni satışlara geçilsin diye. Sen biraz daha beklersen alıcak style paket bulamıycaksın demediler deme sonra ya daha fazla para verip titanium alacan yada aza tama edip birçok donanım dan mahrum kalıcan yok abi style kalmasa ne yapalım ya ayyah ya sabır titanium alırımda baskı felanda bu kadarda açık oto pazarı misali fiyatta oynama olmaz demi ama ya aşağı fiyat politikası yada milletin kafasını karıştırmasınlar demi ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 (düzenlendi) sen hangi araç için fiyat aldın? style plus tdci metalik mi? benzinli siyan style pp bide aynı özellik şeker kırmızı en son siyah 3300 oldu işte şeker kırmızıda 34000 diyorda tavrından belliydi danışmanın dahada aşağı inecek gibiydi siyahta baya bi defa satılmış sonra satış iptali yapmışlar uğursuzmu ne Temmuz 3, 2012 osman yüksekkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 yok abi style kalmasa ne yapalım ya ayyah ya sabır titanium alırımda baskı felanda bu kadarda açık oto pazarı misali fiyatta oynama olmaz demi ama ya aşağı fiyat politikası yada milletin kafasını karıştırmasınlar demi ama Ben sana ilk dediğim ihtimal üzerinde duruyorum son araçlar ve merkezden baskı var satıp yeni düzene geçicekler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 sen indirimli fiyat alıyorsun; karşılaştırma yapamayız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Ben sana ilk dediğim ihtimal üzerinde duruyorum son araçlar ve merkezden baskı var satıp yeni düzene geçicekler dediğim araçlar bayilerin elindeki sedan olarak konuşuyorum son araçlarmış diğerini sormadım hiç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Timur Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 (düzenlendi) 28 mayısta powershift style sekerkırmızı sedan aracımı 47000 TL ye aldım fiyat sizce nasıl. Temmuz 3, 2012 Gökhan Timur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap