Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Biri başka aracı biri başka aracı söylemiş. İkiside aytozu gri ecoboost park paketli sedan bilalleri bırakın antalya otokoç bile 55 civarı demişti takas desteği ile yine fiyat düşüyordu ankara otokoçun ne yaptığını anlamış değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 İkiside aytozu gri ecoboost park paketli sedan bilalleri bırakın antalya otokoç bile 55 civarı demişti takas desteği ile yine fiyat düşüyordu ankara otokoçun ne yaptığını anlamış değilim ayni aracı aynı bayide farklı danışmanlarda farklı fiyat alıyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 İkiside aytozu gri ecoboost park paketli sedan bilalleri bırakın antalya otokoç bile 55 civarı demişti takas desteği ile yine fiyat düşüyordu ankara otokoçun ne yaptığını anlamış değilim Başka listeye bakmış sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yahu ucuz'u buluyorsunuz iste daha niye sorguluyorsunuz ki , alacaksanız alın yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman yüksekkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Yahu ucuz'u buluyorsunuz iste daha niye sorguluyorsunuz ki , alacaksanız alın yani ya varya işte bizimkide bilirsiniz kıllı kılsız muhabbeti varya onun gibi bir şey biraz ucuzu bulunca acaba daha ucuz olurmu deyip bakmaya devam ediyorum biraz tatminsizlik, pimpirikli derler ya galiba o sınfıfa giriyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Şimdi benim Focus 3 TDCİ sedan, Titanium, X paket, Park paket, Sunroof ve beyaz renkli bir arabam var malumunuz olduğu üzere, Şu an benimkiyle eş değer donanımda bir Focus'un fiyatı nedir. Donanımlar falan değişti, hiç de ilgilenmedim. Tahmini bir fiyat söyleyebilecek olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Şimdi benim Focus 3 TDCİ sedan, Titanium, X paket, Park paket, Sunroof ve beyaz renkli bir arabam var malumunuz olduğu üzere, Şu an benimkiyle eş değer donanımda bir Focus'un fiyatı nedir. Donanımlar falan değişti, hiç de ilgilenmedim. Tahmini bir fiyat söyleyebilecek olan var mı? 62 - 62.500 arası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Pekhala, donanım olarak tit + plus + x paket mi tercih etmek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2012 Pekhala, donanım olarak tit + plus + x paket mi tercih etmek gerek. Ne varsa seç Full donanımda Fark yok ama hile ile fiyatda bindirim (plus) mevcut onu biraz daha düşüyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2012 powershift titanium(eskimi yenimibilmiyorum) metalik hb 47850 tdci titanium(eski)+op metalik hb 53900 koç ailem indirimli fiyatlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 % kaç indirimli ailem? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 %7 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Temmuz da firmalar indirim yapmaya başlamış, Opel, Skoda, Vw liste fiyatlarında indirime gitmişler. Kimisi bazı modellerde kimisi tümünde yapmış. Bu ay Ford'da bi indirim yapar diye umuyorum ben. Pazartesi belli olur sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ozan sen ilk powershift mi alsam diyordun sonra ecoboost şimdi de tdci almış gözüküyorsun fiyatlar neye ait ? dizel olan 500 lira daha ucuz olabilirmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 yanlız o indirimden yararlanıp aldığın aracın devrini bir yıl yapamıyorsun diye duydum.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap