Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Bende zam geleceği yönünde bir duyum aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Bende zam geleceği yönünde bir duyum aldım. bende aldım...Aydın....yeappp Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 bende aldım...Aydın....yeappp O yakubun bu kimin dediği arabayı sen mi aldın yoksa abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Abi söyle gördüm ben; options ile almadan normal nakit fiyat gibi anlaşıyorsun ve sisteme fiyatı giriyorsun options balon ödeme ve vadeye göre faizi ekliyor.. Şimdi görüşme yaptım ilk etapda bayi indirimi yapamayabiliriz fakat listesi 46 olanı 43 e satarız dedi . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 O yakubun bu kimin dediği arabayı sen mi aldın yoksa abi? Duyum almış Sudan ucuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 1.0 Beyaz HB Titanium+Sony ya da tekno paket istiyorum Yakup bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 1.0 Beyaz HB Titanium+Sony ya da tekno paket istiyorum Yakup bey. 53 gibi fiyata tit- tekno alınır. Nakit indirimli.Smart fiyatı belli degil henüz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 O yakubun bu kimin dediği arabayı sen mi aldın yoksa abi? olabilir...süprizleri severim...yapım bu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Yıldız Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Aynı aracın 1.6 atmosferigi için 3 ay önce aldığım fiyat 47.000 idi. Bu 53 liste fiyatı mı olur yoksa indirimli alabileceğimiz fiyat mı Yakup bey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Aynı aracın 1.6 atmosferigi için 3 ay önce aldığım fiyat 47.000 idi. Bu 53 liste fiyatı mı olur yoksa indirimli alabileceğimiz fiyat mı Yakup bey? Ona tekno paketi ve yeni zammı ekleyin ve 1.0 t farkını İndirimli yazdım yukarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Ona tekno paketi ve yeni zammı ekleyin ve 1.0 t farkını İndirimli yazdım yukarda Admin dedik ama satış temsilcisi cıktı bu Yakup Ajanmısın sen yoksem ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Admin dedik ama satış temsilcisi cıktı bu Yakup Ajanmısın sen yoksem ? Eheheh abuesta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2012 Eheheh abuesta Memnun oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Haziran ayı pazarlama programlarımız 10 Temmuz Salı gün sonuna kadar uzatılmıştır. 1 gün daha uzatma geldi Hadi bakalım Salı da yalan oldu galiba Ahh otosan ahh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2012 Gün sonu demiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap