Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Ford'dan haberler kısmından satış haberlerini takip etmek mümkün . Teşekkür ederim, takip ediyorum. Bu arada yeni fiyat listesi yayınlandı. Zam gelmiş!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Teşekkür ederim, takip ediyorum. Bu arada yeni fiyat listesi yayınlandı. Zam gelmiş!! E hani daha güncelenniyor diyor...Ne kadardı ne kadar olmuş ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 E hani daha güncelenniyor diyor...Ne kadardı ne kadar olmuş ki? Eklendi siteye. Diğer başlığa bakın aynı kategoride. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Eklendi siteye. Diğer başlığa bakın aynı kategoride. buldum evet.Geçen ayki liste fiyatlarını hatırlamıyorum ama, Artış olmuş mu? ne kadarlık bir artış olmuş? Toyatanın aldtında kalmış gibi fiyatlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 buldum evet.Geçen ayki liste fiyatlarını hatırlamıyorum ama, Artış olmuş mu? ne kadarlık bir artış olmuş? Toyatanın aldtında kalmış gibi fiyatlar... O da var orada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Alan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 nerede üstad? link verebilir misin? sanırım bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2013 nerede üstad? link verebilir misin? sanırım bulamadım Anasayfayı açıp aşağıya sürükleyin siteyi fiyat kategorisi mevcut Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yarın zam bekleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Yarın zam bekleniyor. Bana söylenen Focus ve Kuga sabit, diğerlerine %1,5 zam gelecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bilgi: Bugün focus alacak olursanız. 5K 1.6 Tdci Titanium + Smart + Opak + Trf. Sigr. = 60.250 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Bayramdan önceki perşembe günü 5K 1.6 TDCI 115 BG + Smart Paket Buz Beyazı : 58.000 e almıştık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Şimdi 1.0t sedan opak smart tekno kaça geliyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Şimdi 1.0t sedan opak smart tekno kaça geliyor? ortalama 56.500 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2013 ortalama 56.500 TL Düşündüğümden daha düşük çıktı. Bayide pazarlık da yapılır 1 tık daha düşer belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Zam mı gelmiş ? 2 Eylülden geçerli fiyat listesi diyor..1.0i trend X 46 250 idi şimdi 47300 olmuş sanırım. Bu arada sitede hala 2013 ve 2012 fiyatların olması çok can sıkıcı. "Adamlar daha 2012leri bitirememiş demek ki alan yok" algısı doğurmuyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap