Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Makyajlı fiyatları ekleniyor arkadaşlar http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Aralık ayı listesine göre hiçbir model için değişiklik yok. Yeni Kuga hariç! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2014 Ford 91,500 gerçek kişiye yönelik Sadakat kampanyası başlatıyor. Söz konusu CRM kampanyası kapsamında olanlara aşağıdaki mail gelecek... 6 Aralık 2014 - 31 Ocak 2015 tarihleri arasında kampanyadan faydalanmak isteyen makyajlı focus alıcıları 20.000TL’ye 20 ay %0 faiz'li krediden yararlanabilecek ve Ford Güvence alımında kullanılmak üzere 300TL'lik Servis Çeki kazanacaklar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 2015 model araç fiyatları girildi. Titanium'lar ortalama 3 ile 2.5 bin tl artmış. Giriş benzinli fiyatı 2 bin tl artmış. Detaylı: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Akdağ Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Hocam bu crm kampanyası nasıl oluyor illa mail mi gelecek herkes faydalanamıyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Hocam bu crm kampanyası nasıl oluyor illa mail mi gelecek herkes faydalanamıyor mu İletişime geçilenler veya ilgili crm'ye sahip kişiler (atıyorum doktorlar haftası vb gibi) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Her zamanki gibi ford taktiği, 2015 gelir fiyat artar; 2014 biter. 2015 modeli eskiye döner Ya da şimdilik euro etkisi çünkü diğer modellerde genel olarak 2-3-4 bin lira inmiş. Benzinli modeller 3 bin tl, dizeller 2 bin tl indi. Ülkemize girdiği seviyelere döndü diyebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barbaros Karaca Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Tam da araç siparişi verdiği ve aracı beklediğim bir dönemde bu haber iyi oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2015 Tam da araç siparişi verdiği ve aracı beklediğim bir dönemde bu haber iyi oldu umarım satışı yaparken bu yeni fiyatlar geçerli olur. Sipariş tarihindeki fiyatta diretmezler Hemşehrim ayarlarız Rize'den mi alıyorsun Anlaştıysanız genelde o fiyattan gider ama İmza yoksa biraz zorla olmadı iptal edip biraz daha bekleyip Titanium alırsın aynı paraya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barbaros Karaca Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Aslında sakarya'dan alıyorum. İmza atmadım. Benim yerime yakınlarım gidip pazarlık, sipariş vs kısımlarını hallettiler. Şansımı bi denerim 3000 tl az para değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Aslında sakarya'dan alıyorum. İmza atmadım. Benim yerime yakınlarım gidip pazarlık, sipariş vs kısımlarını hallettiler. Şansımı bi denerim 3000 tl az para değil kapora verip sözleşme imzaladıysanız, zam dan etkilenmez, indirimden etkilenirsiniz. ben alırken müdür öyle demişti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barbaros Karaca Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2015 O zaman sıkıntı olmaz sanıyorum. Aracın geliş zamanı hala belli olmadı. Bekliyorum sabırla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 2014 Focus titanium tdci sedan son fiyatlar nedir arkadaşlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 2014 Focus titanium tdci sedan son fiyatlar nedir arkadaşlar? Hangi focus? Son fiyatı bayilerden ay sonu gelince direkt masadan almanızda fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 makyajsız focus hocam.Liste fiyatı 68.000 gözüküyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap