Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Titanium benzinliden titanium dizele geçiş yapmak lazım Ben 3 yıl önce titanium x paket benzinli yerine. Style plus dizel almıştım. Hemen hemen aynı paraydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2015 Ben 3 yıl önce titanium x paket benzinli yerine. Style plus dizel almıştım. Hemen hemen aynı paraydı. Bugün baktım 2015 titanium ve style focusa.Style focusta elektronik klima hariç istediğim tüm donanımlara sahip.Beğendim aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 63.920'ye kadar yolu var artı normal indirimler dersek 62'ye felan kapatırlar heralde aracımı 39.000 tl.ye bugün sattım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 $ zammı gelmeden seç birisini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Titanium alacağım hocam.Beyaz sedan dizel 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 aracımı 39.000 tl.ye bugün sattım Hayırlı olsun. Kilometre, boya değişen vs. durumu neydi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Hayırlı olsun. Kilometre, boya değişen vs. durumu neydi acaba? Çok teşekkürler hocam. 39.000 km. boya.kaza,değişen yoktu .tertemiz bir araçtı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Çok uygun vermişsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Mesai arkadaşıma sattım.40-41 düşünüyordum aslında .O fiyatlarda nazlanırdı biraz Yarın 2015 titanium sedan tdci almaya gidiyorum hayırlısıyla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 (düzenlendi) Ben de sıfır araca çok hevesleniyorum ama bu fiyatlara biraz zor. Neyse, aracınızı alın da yorumlarınızı dinleyelim. Şubat 10, 2015 Ramazan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Hayırlısı olsun hocam.Alan arkadaş, Allah razı olsun yeter bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Kardeşim düzeltiyorum, ben dizel sanmıştım aracı. Yine de biraz ikramlı ama çok değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Kardeşim düzeltiyorum, ben dizel sanmıştım aracı. Yine de biraz ikramlı ama çok değil. Benzinliydi.Dizel olsaydı satmazdım canıım aracımı yol 2000 km. lere çıkınca dizel şart oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Başta kaçırmışım benzinli olduğunu. Çok şaşırdım böyle bir araç nasıl bu fiyata gider. Bence de dizel olsa kıyılmazmış. Forumda ecoboost lara epey ilgi var. Az yaktığı söyleniyor. Gerçi o kilometrelere dizel daha mantıklı gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2015 En iyisi dizel hocam.Dizelin 2. eli daha iyi.Mazot ucuz . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap