Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Otomatik dizel için şöyle bir eğri var : elinize sağlık harika bir çalışma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Astra etkisi, 2 bin tl dizel otomatik indirimi gelmiş. http://www.focusclubtr.com/topic/1508-yeni-ford-focus-tüm-zamanların-fiyat-listesi-yorumsuz/?do=findComment&comment=329243 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Eeee tabii şurda 40 gün sonra yıl model eski sayılacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2015 Bana Euro'daki düşmeden kaynaklı gibi geliyor. Astra indirimi ayrıca gelebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan sonmez Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2015 Pazar günü Tan Oto'daydım. Pazarlıksız, hızlıca fiyat aldım. focus titanium + sunroof + navigasyon paketine 63.300 dediler (ÖTV muaf) 2 hafta önce 64.300 demişlerdi. İndirim geldi diyede belirttiler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2015 Bayii'de 2 bin tl civarı indirim var. İnternette gözükmüyor, bilgilerinize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol A. Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2015 Fordda indirim var birkaç bin tl. İnternet sayfasından bakabilirsiniz. http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 2016 model fiyatlar gelmiş buyrunuz http://www.focusclubtr.com/topic/1508-yeni-ford-focus-tüm-zamanların-fiyat-listesi-yorumsuz/?do=findComment&comment=337596 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim U. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 yilsonu yapilan indirimleri gozardi edersek, 1-1,5k civari zam gelmis. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2015 1.6 tdci eu5 değil mi , listede hala var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2015 2016 listesini açıklamışlar ama hala eski motorlar var, 1,5 ecoboost otomatik, 1.5 tdci manuel bunlarıda görmek isterdik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Arkadaşlar Ankara tan otodan 1.5 titanium focus aldım, paspas bile hediye etmiyor satış elemanı, bölüm müdürleriyle konuşsam mı? Bu hafta teslim edecekler. Satış elemanı zorla araç koruma, koltuk koruma, plastik aksam koruma, kaput ve çamurluklara şeffaf koruyucu, ön camlara film paketini satmaya çalışıyor. geçen hafta bana bunlar normalde 4000 TL deyip sözde kendi aracına düzenlenmiş faturayı gösterip bir çocuk kandırır gibi sessizce "size kendi personel indirimimden yararlandırıp 2000 TL ye yapalım" diyor. bugün ise tan otodan başka bir bayan arayıp " bizden yeni araç almışsınız" diyerek bana aynı paketi ben daha hiçbirşey söylemeden 600TL ye yapabileceklerini söylüyor. Bu bende bayii açısından veya çalışanlarının tutarsız ve abartı fiyat farkları nedeniyle güvensizlik yarattı. Dediğim gibi normalde bu mevsimde araç paspası falan verilmiyor mu diğer bayiler de? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Aşkın bey fiyat farklılıkları aynı ürün için hoş olmamış. Eğer yaptırmak istiyorsanız en ucuz olanı kabul edip yaptırın. Paspas vermeyebilirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 50 dakika önce, Aşkın K. said: Bu bende bayii açısından veya çalışanlarının tutarsız ve abartı fiyat farkları nedeniyle güvensizlik yarattı. Dediğim gibi normalde bu mevsimde araç paspası falan verilmiyor mu diğer bayiler de? Aracın halı paspası varsa kauçuk paspasları kendiniz parayla alın, hiç muhattap olmayın, koruma paketlerinden de hiç birini yaptırmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2016 (düzenlendi) Bir saat önce, Aşkın K. said: Arkadaşlar Ankara tan otodan 1.5 titanium focus aldım, paspas bile hediye etmiyor satış elemanı, bölüm müdürleriyle konuşsam mı? Bu hafta teslim edecekler. Satış elemanı zorla araç koruma, koltuk koruma, plastik aksam koruma, kaput ve çamurluklara şeffaf koruyucu, ön camlara film paketini satmaya çalışıyor. geçen hafta bana bunlar normalde 4000 TL deyip sözde kendi aracına düzenlenmiş faturayı gösterip bir çocuk kandırır gibi sessizce "size kendi personel indirimimden yararlandırıp 2000 TL ye yapalım" diyor. bugün ise tan otodan başka bir bayan arayıp " bizden yeni araç almışsınız" diyerek bana aynı paketi ben daha hiçbirşey söylemeden 600TL ye yapabileceklerini söylüyor. Bu bende bayii açısından veya çalışanlarının tutarsız ve abartı fiyat farkları nedeniyle güvensizlik yarattı. Dediğim gibi normalde bu mevsimde araç paspası falan verilmiyor mu diğer bayiler de? hayırlı olsun aracınız verdikleri paspas iyi bi paspas değil kendiniz havuzlu olanlardan satın alın derim,kaput korumaya gelince dışarıda 200 tl 300 tl ye yapılıyor taş geldimi korumasıda şüpheli delip geçiyor bende olduğu gibi Ocak 4, 2016 Adem Kazıl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap