Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 (düzenlendi) Ha bu arada o gözü değil de başka bir yeri diye hatırlıyorum.. Emre hangi Ereğli bu Edit: Göz kesmez *** yemez Kasım 4, 2011 Onur Solmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Emre hangi Ereğli bu Edit: Göz kesmez *** yemez yarın gece ya da pazar sabah yoldayız gözle passatları onur.. Karaman'a geliyoruz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Ne zaman gri passat görsem plakası 31 mi diye bakıyorum zaten hani görsem ne yapacam önünü mü kesecem arabanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Ne zaman gri passat görsem plakası 31 mi diye bakıyorum zaten hani görsem ne yapacam önünü mü kesecem arabanın Şöyle yapacaksın ; Amannn Adanalııı Yavrummm Adanalıııı Deyip atla önlerine Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 arkadaşlar hoşcakalım ben golfclupa geciyorum highline alırım bakarım keyfine....iyi günlerdi hoşcakalın....herkese iyi bayramlar..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Şöyle yapacaksın ; Amannn Adanalııı Yavrummm Adanalıııı Deyip atla önlerine Aman abi Hasan sürüyorsa duramaz asfalta yapıştırır valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 arkadaşlar hoşcakalım ben golfclupa geciyorum highline alırım bakarım keyfine....iyi günlerdi hoşcakalın....herkese iyi bayramlar..... ne oldu abi golfe sattın bizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Alsın sonra ağlar niye aldım diye bulaşmayın :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 olum deliriyor gördüğünden beri dokunmatik ekran da var...napayım obinecek....engüzeli beyaz...higline... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Ben şunu anlamıyorum.. tsi 122 eskidi seneye yenisi geliyır %25 daha az tüketecek..1 yılı geçmeden golf 7 gelecek.. o kadar şikayet yedi.. hemde benzinli ecoboost var 2 daha koy...Ben bunu derim daha da karışmam para benim değil :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 söyliyom dinlemioyr herkeste focus var diyor...bide bütün hatınların ilgisi golfteymiş nebilem...adam aşk oldu birden golfe bugünde bindi içine... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Ben bişey diyemem, kötü araba değil ama şuan onu alma zamanı değil bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 bencede....bilmiyom....işte son durum bu...adama su getir diyom golf alırsan getiririm diyor...ne bçim şey focus alayım dedim ecobosst salla onu diyor...allalla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Bi ara msnden konuşalım Emrecim konuyla alakalı Söyleyeceğim bi kaç şey var Forumda uygun olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2011 Benim anlamadığım arkadaşın 60 ile yaptıysa o kazayı nasıl 2.000 liralık bir hasar çıkmış. Hiç belli değil araç eskisi gibi filan yazmışsın sanki araç ağır bir hasardan çıkmışta bunu servis kaydındada göstermemeye çalışılmış gibi Emre'cim. Tevfik abi doğru demiş, ertesi gün adam gelmese inkar etse ne yapacaktı arkadaşın. Aracının yapıldığına şükretsin. Birde servis kaydında göstermek istememesinden dolayı, satarken o hasarı gizleyipdemi satmaya çalışacak. Buda doğru birşey değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap