Onur Demirci Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2015 Arkadaşlar yeniyim öncelikle herkese merhaba dün cok sevdiğim 2005 model orjinal focus colletion aracımı sattım ve tekrardan Ford almaya karar verdim bi abimizde 2010 1.6 focus comfort var 75bin km de ama arac tiptronic ve hic bi fikrim bilgim yok bu arac nasıldır bilgilendirirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Çok yakar az kaçar Problemi olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Demirci Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Yakup bey oncelikle yorum icin tskler abimiz sirali sistem lpg taktırmis 25 kurus sehir icinde dedi ki ben cok yol yapan biri degilim benim icin onemli olan sorunsuz olması tabiki az kaçar derseniz buna biraz takılırim sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 10 yıllık teknoloji üzerindeki, normal yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Soruyu görünce aklıma gelen ilk üç şeyi Yakup söylemiş Çok yakar az kaçar Problemi olmaz. +1 diyelim o halde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Demirci Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Tsk ederim vazgeçtim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 (düzenlendi) silinebilir.. vazgeçmiş arkadaş Nisan 23, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2015 Triptronik yerine manuel dizel alın az yakar çok kaçar heleki yokuşta TDCI focusu kimse tutamaz hemde lpg ile ugrasmazsiniz..1depo ile 1000km gidersiniz.2.elde dizel benzinli fiyatları o medellerde aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap