Orhan Develi Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2015 Merhaba, forumu çoğunlukla cep telefonundan takip ediyorum fakat bu takip hep operatörün interneti üzerinden oluyordu yani evde wi fi üzerinden foruma giriş yapabiliyor ama herhangi bi konuya bakmak istedigimde giris yapamıyordum. Bugun sabah yeni android güncellemesini tamamladım.Bir sorun yoktu ama bir ara ön bellekteki verileri temizle dedim o andan itibaren wifi üzerinden hiç bir siteye giriş yapamıyorum, proxy ayarları ile ilgili bir yazı çıkıyor, mobil veri ile baglanmada bir sorun yok. Biraz uzun oldu ama bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2015 (düzenlendi) ayarlar, wi fi ye tıklayıp, ağ adına uzun tıkla, ağı unut deyin, sonra tekrar bağlanıp, şifreyi girin.. Nisan 26, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2015 Çok teşekkürler Mehmet bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap