Emre Kaçan Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2015 Kaputta a4 kağıdı büyüklüğünde bir leke var ne yaptıysam çıkartamadım. elimi sürünce kaputun diğer yüzeyi kaynak iken oraya gelince kaymıyor.Nasıl çıkartabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Bence cila yok orda. Ama nasil olmuş bilemedim. Yani orasi bir leke değilde. Bir eksik var orda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Bence cila yok orda. Ama nasil olmuş bilemedim. Yani orasi bir leke değilde. Bir eksik var orda Cümleni okuyunca kendimde bile bir eksiklik hissettim......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Cümleni okuyunca kendimde bile bir eksiklik hissettim......... kelimelere dokemedim aklimdakileri 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 kelimelere dokemedim aklimdakileri Kekremsi bir tat oluştu bende... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Fotoğraf ile belli oluyorsa bir fotoğraf alabilir miyiz yardımcı olabilmek için [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Eğer yakın zamanda aracın bir yerine boya yaptırdıysanız boya tozu gelmiştir.Bendede olmuştu görünürde bişey olmuyo fakat elinizi vurunca pütürlü bir yüzeyle karşılaşıyosunuz.İyi bir pasta ile sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 görmek lazım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 (düzenlendi) Eğer yakın zamanda aracın bir yerine boya yaptırdıysanız boya tozu gelmiştir.Bendede olmuştu görünürde bişey olmuyo fakat elinizi vurunca pütürlü bir yüzeyle karşılaşıyosunuz.İyi bir pasta ile sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. şuan resim çekemiyorum araç bende değil. anlatmam gerekirse yağ renginde sanki köpek işemiş gibi ama kaputun üstüne nasıl işer bilemiyorum . sanki birisi su bardağıyla yağ dökmüş gibi akmış gibi bir şey Nisan 28, 2015 Emre Kaçan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Çay olmasın şekerli çay.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 yüzeyde birşey var gibiyse önce iyice yıkayın sonra kil deneyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Çay olmasın şekerli çay.. araç balkonun altında duruyor her zaman .Balkonda çay içip aşağı atmış olabilirler . Çay bile olsa köpük ile çıkmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2015 (düzenlendi) araç balkonun altında duruyor her zaman .Balkonda çay içip aşağı atmış olabilirler . Çay bile olsa köpük ile çıkmaz mı?Kolanyalı mendil dene çıkıyorsa çay çıkmıyorsa ben bilmem Şeker kuruyunca kolay çıkmaz. Çay bardaklarını düşün. Nisan 28, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 valla fotoğrafsız zor anlamak ancak benim anladığım sanırım vernik yanığı siz bir fotoğraf atın bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2015 valla fotoğrafsız zor anlamak ancak benim anladığım sanırım vernik yanığı siz bir fotoğraf atın bakalım Allah izin verirse yarın atmaya çalışacagım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap