Enes Ç Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 bencede Cem Abiyi dinleyin..atmosferik motorda fazla bir güç artışı sağlayamazsınız..Ayrıca piyasada ilanlarda gayet temiz 1.6 Ecoboost lar var siz neye dayanarak böyle birşey dediniz anlamadım.. Araç ilanı bulunan sitelerde 1.6 scti titanyum sayısı çok az ve çoğu 80000km+ araçlar bunun için böyle bir şey söyledim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Araç ilanı bulunan sitelerde 1.6 scti titanyum sayısı çok az ve çoğu 80000km+ araçlar bunun için böyle bir şey söyledim.scti diye arama yapmayin focus u sectikten sonra model araligi 2011-2013 seçin beygir gücünü 180-200ps aralığını seçin.Ecoboost olupta 1.6 titanyum diyede seçim yapabiliyor satıcılar..80 binin altinda araçlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 scti diye arama yapmayin focus u sectikten sonra model araligi 2011-2013 seçin beygir gücünü 180-200ps aralığını seçin.Ecoboost olupta 1.6 titanyum diyede seçim yapabiliyor satıcılar..80 binin altinda araçlar var. Arabasını tanımayan insanlar ile alışveriş yapmak en acı durumlardan. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Ç Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 scti diye arama yapmayin focus u sectikten sonra model araligi 2011-2013 seçin beygir gücünü 180-200ps aralığını seçin.Ecoboost olupta 1.6 titanyum diyede seçim yapabiliyor satıcılar..80 binin altinda araçlar var. Artık benim için bi önemi yok 3 hafta önce '11 focus3 sedan style + aldm 32 binde.Ecoboost kadar olmasda motoru fena değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Arabasını tanımayan insanlar ile alışveriş yapmak en acı durumlardan.ne alaka adamın arabası x paket ama scti yi secince x paket diye birşey secilemiyor adam neden aramada x paketi göstermesin ki..mesela bende eski aracimi ilan verirken scti olduğunu bildiğim halde x paket secilemedigi icin 1.6 titanyum x paketi secmistim.sirf bu yüzden digerleride aynı şeyi düşünmüş olabilir..ayrıca milletin arabasını tanimasi önemli değil biz aldığımız arabanın temizliğine kalitesine bakalım. adam tanimazsa tanimasin ben tanıyorum . araci x paket olmadığı halde x paketi seçende çok ilanlarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Çok ıkındırıp sağını solunu patlatmayın. Eşekle uğraşmak yerine direkt at alın derim. Malum; altın semer de vurulsa... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 (düzenlendi) kalkıp bana "araba resmen 2,000 devirde sıçradı, öndeki araca sıvandım" denmesin diye feragatname isterim diyorum http://www.youtube.com/watch?v=Df7KSmFsxbc?start=0&end=3&version=3 Nisan 30, 2015 Hakan G. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 turbo'dan sonra ne olur, merak konusu. Hiç yeltenme, daha yüksek torka dayanmaz, kısa sürede dağılır... Ayrıca turbo gideri sadece buz dağının görünen ucu! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Mert kardeş gel dana biz jant bakalım en fazla kaldırıma sıvarsın ahhaha... güvenli ve sorunsuz diyorsun abi hanımda bana sıvayacak yakında olacağı o 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 (düzenlendi) ahhaha... güvenli ve sorunsuz diyorsun abi hanımda bana sıvayacak yakında olacağı o Olmadı araba kokusu alırız. Kim bindi bu arabaya tribi yeterli olur. [emoji23] Ya bu konuyuda mudar ettik. [emoji25] Nisan 30, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Ya bu konuyuda mudar ettik. vallahi ettiniz. Ayrıca turbo gideri sadece buz dağının görünen ucu! katılıyorum, turbo kit'i uydur - kaydır taktık diyelim ... bu defa denecek ki. - eee? kuZu gidiyorda durmuyor ki... kaliperler değişir, balatalar değişir... araç bir süre kullanılır ... - eee? kuZu duruyor da iki sağlam fren yapıyorum, diskler kıpkırmızı havalandırmalı diskler takılır ... araç bir süre kullanılır ... - eee? kuZu kafa sallıyor, dalma yapıyor. performans tipi amortisörler / yaylar ve amortisör takozları takılır. - eee? araçta gorçlama başladı ... nolcek bu? ...performans tipi aks'lar takılır, körükler ve öm takım gözden geçirilir. - eee? hover yapıyor araç, yüksek hızda havalanmaya başladım ...ön arka difüzör, ön/arka spoiler, marşbiyeller takılır, araç alçaltılır. - eee? amortisör kulelerinde ince boya çatlakları oldu amortisör kule gergisi ve arkaya ek torsiyon atılır - eee? biraz daha geniş taban mı kullansak? lastikler hemen bitiyor milimetrik jant (yani ara ölçüde ... mesela 18,5" ) rotasyonlu yarı slickler atılır - eee? kalkış biraz daha iyileşir mi? şanzıman iner, vites oranlarına ve senkromeçlere müdahale edilir. - eee? ne diyicem ... kesici koysak mı? elektrik tesisatına müdahale edilir, acil durum kesici switch ön göğüse takılır - alt devirlerde rolanti tutmuyor ...tutmaz tabi ... kasma denir , ve bu hikaye böyle sürer - sürer - sürer 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 sürer - sürer - sürer KONU KİLİTLENDİ. Admin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 KONU KİLİTLENDİ. Admin 20-D-3 http://www.focusclubtr.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap