Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merhabalar,focus2 110hp dizel araca sahibim. Aracım yokuş tırmanırken gaz yemiyor ve yığılma oluyor. %8 eğimli yokuşu 2.vitesle çıkabiliyorum. Düzde de gaz yememe problemi ile karşılaşıyorum. bilgisayara taktık ama herhangi bir arızası çıkmadı. debriyaj normal yükseklikte kavrıyor. aracım resmen motorunun hiçbir özelliğini taşımıyor. hava yağ ve mazot filtreleri yeni değişti. sizce problem ne olabilir. acill yardım lütfen aracımla rampa çıkmaya korkar oldum...
Soru
İsmail dağlı
merhabalar,focus2 110hp dizel araca sahibim. Aracım yokuş tırmanırken gaz yemiyor ve yığılma oluyor. %8 eğimli yokuşu 2.vitesle çıkabiliyorum. Düzde de gaz yememe problemi ile karşılaşıyorum. bilgisayara taktık ama herhangi bir arızası çıkmadı. debriyaj normal yükseklikte kavrıyor. aracım resmen motorunun hiçbir özelliğini taşımıyor. hava yağ ve mazot filtreleri yeni değişti. sizce problem ne olabilir. acill yardım lütfen aracımla rampa çıkmaya korkar oldum...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 11 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap