Enes Ç Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2015 @Enes Ç, yok.. en azından sizin aracınız için yok.. makyajlı kasaların göstergelerinde zaten gösteriyor diye biliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Youtubede biri yapmis bunu nasıl yapıldığını çözebilen oldumu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Hareket halinde görmediğimiz sürece muamma.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 8 dakika önce, suat coşkun yazdı: Hareket halinde görmediğimiz sürece muamma.. Senin gamyonda yok mu abi. Aaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Senin gamyonda yok mu abi. Aaaaa Yok,benim ki de küçük ekran.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Şimdi, suat coşkun yazdı: Yok,benim ki de küçük ekran.. @Gürkan Çakıroğlu abim çözer bu işi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2019 @Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst tarafta çıkıyor.Bunlar aşağı çekmişler sadece.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 21.03.2019 - 16:17 tarihinde, suat coşkun yazdı: @Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst tarafta çıkıyor.Bunlar aşağı çekmişler sadece.. hareket halindeki videosu da mevcut bir yolu var muhakkak tecrübeli arkadaşlar bu işi çözerler diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 21.03.2019 - 16:17 tarihinde, suat coşkun yazdı: @Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst tarafta çıkıyor.Bunlar aşağı çekmişler sadece.. 9 dakika önce, Ümit.Çakır yazdı: hareket halindeki videosu da mevcut bir yolu var muhakkak tecrübeli arkadaşlar bu işi çözerler diye düşünüyorum. Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 23 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor... Şuraya zehri bırakıp gidiyim. İnanmayan @Yahya Akman da inansın artık. 4 lü ekranda digi hız??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 (düzenlendi) 28 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor... @Gürkan Çakıroğlu abi nasıl bir işlem gerekiyor o yazılımı nasıl buluruz?? Mart 23, 2019 Ümit.Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 51 dakika önce, Ümit.Çakır yazdı: @Gürkan Çakıroğlu abi nasıl bir işlem gerekiyor o yazılımı nasıl buluruz?? Örneğin; dijital hıza sahip Mca Focus göstergenin yazılımını okuyup Mk3 Focus göstergeye yazıyorsun ve bunu masaüstünde yapıyorsun. Öncelikle soket vb sistemini kurmak ve pc bağlantısına sahip olmak lazım. Yazılımı bulmak için yabancı forumlara bakmak lazım, sonuçta bunu yapanlar da yurtdışına bakıp yaptılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 (düzenlendi) 10 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Örneğin; dijital hıza sahip Mca Focus göstergenin yazılımını okuyup Mk3 Focus göstergeye yazıyorsun ve bunu masaüstünde yapıyorsun. Öncelikle soket vb sistemini kurmak ve pc bağlantısına sahip olmak lazım. Yazılımı bulmak için yabancı forumlara bakmak lazım, sonuçta bunu yapanlar da yurtdışına bakıp yaptılar... Modifiyeli eml327 kablosu var dün akşam foccus programinda 3.5 kasa araçtaki Ipc sekmesindeki DE04: 07040302 DE22: FFFFF747 DE15: FCF7FFFF DE10: FFFFFF9F DE13 FFFEFFFF Değerlerini 3 kasa focus a yazıp write dedim kayıt ettim hicbir değişiklik olmadi farkli bir işlemde gerekiyormuydu bilmiyorum. Mart 23, 2019 Ümit.Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 @Gürkan Çakıroğlu Abi benimde bir sorum olacak. Focus 3 Mca style donanıma, titanium donanımdaki büyük ekranlı digital göstergeyi taktığımızda meevcut kilometreyi yeni ekrana aktarabiliyo muyuz? Şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 57 dakika önce, Cankut Bulut yazdı: @Gürkan Çakıroğlu Abi benimde bir sorum olacak. Focus 3 Mca style donanıma, titanium donanımdaki büyük ekranlı digital göstergeyi taktığımızda meevcut kilometreyi yeni ekrana aktarabiliyo muyuz? Şimdiden teşekkürler.. Evet kolaylıkla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Ç
Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
8
7
Popular Days
Nis 8
14
Mar 25
10
Mar 24
9
Mar 23
9
Top Posters For This Question
Yücel Yaman 13 posts
Gürkan Çakıroğlu 10 posts
Ümit.Çakır 8 posts
Ozan Kar 7 posts
Popular Days
Nis 8 2019
14 posts
Mar 25 2019
10 posts
Mar 24 2019
9 posts
Mar 23 2019
9 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Bende uğraşmıyorum zira hesap makinesi ekranda dijital hız olsa ne olur olmasa ne olur ?
suat coşkun
@Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst t
Gürkan Çakıroğlu
Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor...
Posted Images
Bu soruda 60 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap