Enes Ç Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Değerli Arkadaşlar; bazı soruların tam olarak cevabını bulamadığım için çırpınıyorum. Bana yardımcı olursanız müteşekkir olacağım. Benim araç 2013 focus style olduğu için orjinal küçük ekran vardı ben geniş ekrana çevirdim. Şimdi hangi yazılımı yükleyeceğim. Herkese şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Şimdi, Yücel Yaman yazdı: Değerli Arkadaşlar; bazı soruların tam olarak cevabını bulamadığım için çırpınıyorum. Bana yardımcı olursanız müteşekkir olacağım. Benim araç 2013 focus style olduğu için orjinal küçük ekran vardı ben geniş ekrana çevirdim. Şimdi hangi yazılımı yükleyeceğim. Herkese şimdiden teşekkürler. Yazılım sebebi sadece dijital hıza sahip olmak mı? Orjinalinde dijital hız olan geniş ekrana sahip aracın vın numarası ile ipc yazılımını yüklemeniz gerekir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yazılım sebebi sadece dijital hıza sahip olmak mı? Orjinalinde dijital hız olan geniş ekrana sahip aracın vın numarası ile ipc yazılımını yüklemeniz gerekir. Göstergede Çift yol bilgisayarı yaparak digital hız ilave etmek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 4 dakika önce, Yücel Yaman yazdı: Göstergede Çift yol bilgisayarı yaparak digital hız ilave etmek. Senin gösterge BM5T ile başlayan seri ise evet dediğim gibi yapmalısın... --0 dakika sonra eklendi-- Mca bir Focus vın no ile onun yazılımını yüklemelisin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Mca bir Focus vın no ile onun yazılımını yüklemelisin. Bu yazılımı nerden bulacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 14 dakika önce, Yücel Yaman yazdı: Bu yazılımı nerden bulacağım Ben bir kez ids ile denedim, etis üzerinden yazılımı çekerek vcm ile Ozan ın dediği gibi 40 dk süresinde başarıyla güncelledik. Yazılımı Rus sitesinden alabilirsin ancak web adresini hatırlayamadım (forumda daha önce paylaşılmıştı). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben bir kez ids ile denedim, etis üzerinden yazılımı çekerek vcm ile Ozan ın dediği gibi 40 dk süresinde başarıyla güncelledik. Yazılımı Rus sitesinden alabilirsin ancak web adresini hatırlayamadım (forumda daha önce paylaşılmıştı). az önce arabanın seri numarasına baktım hepsi BM5T ile başlıyor fakat diğerleri görselinkinden farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2019 6 saat önce, Yücel Yaman yazdı: Ozan Bey, benim arabanın göstergesi orjinalinde küçük fakat ben erol otodan geniş ekranlıya değiştirdim benim dosyalarım yukardaki gibi değil mi? değil geniş ekranlının uygun dosyalarını bulmanız lazım yazıldığı gibi. gördüğüm kadarıyla tecrübeniz yok, bu işlemi kendiniz denemeyin, en azından orijinal els almadan denemeyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: değil geniş ekranlının uygun dosyalarını bulmanız lazım yazıldığı gibi. gördüğüm kadarıyla tecrübeniz yok, bu işlemi kendiniz denemeyin, en azından orijinal els almadan denemeyin. elimde els var fakat orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağım. --47 dakika sonra eklendi-- 10 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Senin gösterge BM5T ile başlayan seri ise evet dediğim gibi yapmalısın.. 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: değil geniş ekranlının uygun dosyalarını bulmanız lazım yazıldığı gibi. gördüğüm kadarıyla tecrübeniz yok, bu işlemi kendiniz denemeyin, en azından orijinal els almadan denemeyin. Şimdi ne yapmam lazım. Gösterge BM5T ile başlıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 4 saat önce, Yücel Yaman yazdı: elimde els var fakat orjinal olup olmadığını nasıl anlayacağım Nereden ve ne kadara aldınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 29 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Nereden ve ne kadara aldınız? https://tr.aliexpress.com/item/2017-Newly-arrived-Best-ELS27-FORScan-Scanner-for-Ford-Mazda-Lincoln-and-Mercury-Vehicles-with-free/32789543676.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6af34c4dE4xchF Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 29 dakika önce, Yücel Yaman yazdı: https://tr.aliexpress.com/item/2017-Newly-arrived-Best-ELS27-FORScan-Scanner-for-Ford-Mazda-Lincoln-and-Mercury-Vehicles-with-free/32789543676.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6af34c4dE4xchF klon... en son ruslar sadece kendisi satıyordu zaten ben almaya niyetlendiğimde forum üyesi olanlara 40 dolarmış ve adam başı 1 tane hak varmış, 1den fazla almak isteyince 52 dolar dedi. kargo dahil. rusyadan alınca da 26 dolardı. yani bu fiyatlara ve çinden orijinal mümkün değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 (düzenlendi) İlginize teşekkür ediyorum, Ozan Bey. Şimdi benim ne yapmamı önerirsiniz. ( Benim gösterge versiyonum BM5T ile başlıyor. Gürkan Çakıroğlu Beyin söylediğine göre F1ET-14C026-AAJ, F1ET-14C026-APG, F1ET-14C318-AC yükleyebilirmişim. Ben yanlış anlamadıysam. ) Nisan 9, 2019 Yücel Yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 21 dakika önce, Yücel Yaman yazdı: İlginize teşekkür ediyorum, Ozan Bey. Şimdi benim ne yapmamı önerirsiniz. ( Benim gösterge versiyonum BM5T ile başlıyor. Gürkan Çakıroğlu Beyin söylediğine göre F1ET-14C026-AAJ, F1ET-14C026-APG, F1ET-14C318-AC yükleyebilirmişim. Ben yanlış anlamadıysam. ) Gürkan abi yazıyorsa doğrudur, ben bu işleri takip etmeyi bırakalı 2 sene filan oldu ? dediğim gibi kendiniz uğraşmak istiyorsanız öncelikle orijinal bir kablo edinin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2019 11 dakika önce, Ozan Kar yazdı: Gürkan abi yazıyorsa doğrudur, ben bu işleri takip etmeyi bırakalı 2 sene filan oldu ? dediğim gibi kendiniz uğraşmak istiyorsanız öncelikle orijinal bir kablo edinin. Sizi yordum. Hakkınızı helal edin. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Ç
Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
8
7
Popular Days
Nis 8
14
Mar 25
10
Mar 24
9
Mar 23
9
Top Posters For This Question
Yücel Yaman 13 posts
Gürkan Çakıroğlu 10 posts
Ümit.Çakır 8 posts
Ozan Kar 7 posts
Popular Days
Nis 8 2019
14 posts
Mar 25 2019
10 posts
Mar 24 2019
9 posts
Mar 23 2019
9 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Bende uğraşmıyorum zira hesap makinesi ekranda dijital hız olsa ne olur olmasa ne olur ?
suat coşkun
@Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst t
Gürkan Çakıroğlu
Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor...
Posted Images
Bu soruda 60 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap