Enes Ç Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2019 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Evet kolaylıkla. Teşekkür ederim Gürkan Abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Yazılımı bulacak ve işletecek arkadaşa benden film afişleri hediye.Birde öğle yemeği.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emrah Ayaz Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 2 saat önce, suat coşkun yazdı: Yazılımı bulacak ve işletecek arkadaşa benden film afişleri hediye.Birde öğle yemeği.. Bu işi yapan adamlar sadece aux montajına 200 lira fiyat çekiyorlar diğer özellikleri düşünemiyorum bile insaf diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 (düzenlendi) @Gürkan Çakıroğlu mca ekranın dosyalarını bulmuştum.Ama forumda yanlış hatırlamıyorsam park sensörü sesi gittiği yazılmıştı. Bahsettiğim başka bir şey miydi? Ondan çekindiğim için yapmamıştım. Mart 24, 2019 Berat Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 1 dakika önce, Berat Öztürk yazdı: @Gürkan Çakıroğlu mca ekranın dosyalarını bulmuştum.Ama forumda yanlış hatırlamıyorsam park sensörü sesi gittiği yazılmıştı. Başka bahsettiğim başka bir şey miydi? Ondan çekindiğim için yapmamıştım. Öyle değil, yazılımı küçük ekran göstergeye yazınca sıkıntı olmuyor, mca gösterge mk3 e takıldığında park sensörü sesi kesiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Öyle değil, yazılımı küçük ekran göstergeye yazınca sıkıntı olmuyor, mca gösterge mk3 e takıldığında park sensörü sesi kesiliyor. Anladım abi bulduğum linki de paylaşayım belki yapmak isteyen olursa : https://www.drive2.ru/l/10593484/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Öyle değil, yazılımı küçük ekran göstergeye yazınca sıkıntı olmuyor, mca gösterge mk3 e takıldığında park sensörü sesi kesiliyor. büyük ekranlı için geçerli değil demi? yani büyük ekranlı makyajsız göstergeye mca yazılımı yazınca da sorun çıkıyor diye biliyorum ben yoksa yazardım ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 10 dakika önce, Ozan Kar yazdı: büyük ekranlı için geçerli değil demi? yani büyük ekranlı makyajsız göstergeye mca yazılımı yazınca da sorun çıkıyor diye biliyorum ben yoksa yazardım ? Senin dediğin doğru Ozan, büyük ekranda sorun çıkıyor evet. Ama nedense küçük ekranlılarda sorun olmuyor, tabi bu bana söylenen... Belki de hiç Titanium küçük ekrana yazılım atmaya denk gelmediler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 53 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Senin dediğin doğru Ozan, büyük ekranda sorun çıkıyor evet. Ama nedense küçük ekranlılarda sorun olmuyor, tabi bu bana söylenen... Belki de hiç Titanium küçük ekrana yazılım atmaya denk gelmediler. ikinci kısım daha mantıklı bence ama belli de olmaz, eskiden olsa uğraşır denerdim de o eski halimden eser yok şimdi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2019 23 dakika önce, Ozan Kar yazdı: ikinci kısım daha mantıklı bence ama belli de olmaz, eskiden olsa uğraşır denerdim de o eski halimden eser yok şimdi ? Bende uğraşmıyorum zira hesap makinesi ekranda dijital hız olsa ne olur olmasa ne olur ? 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Yok mu şu işi çözecek mucit forum da? Gerçi Gürkan Hoca da doğru söylüyor,gerek de yok.Yaş 46 oldu gözümüz de görmüyor artık,ufacık ekranda seçemeyiz bile yazıyı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 (düzenlendi) 23.03.2019 - 11:26 tarihinde, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor... +1 @Hüseyin Aygün abi çözer o işi videoyu çekenler daha dünkü yeni yeni uğraşmaya başlayanlar abi şunu nasıl yapıcaz diye ararlardı ? şimdi 6 arkadaş değişik illerde gizli özellik şirketi kurmuşalr ortak çalışıyorlar sosyal medya üzerinden ... Mart 25, 2019 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 34 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: +1 @Hüseyin Aygün abi çözer o işi videoyu çekenler daha dünkü yeni yeni uğraşmaya başlayanlar abi şunu nasıl yapıcaz diye ararlardı ? şimdi 6 arkadaş değişik illerde gizli özellik şirketi kurmuşalr ortak çalışıyorlar sosyal medya üzerinden ... Şirket ? İyiymiş bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit.Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 yukardaki linkte nasıl yapılacağı yazılmış ama program linki çalışmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 suat coşkun Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2019 5 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: gizli Ayrıca çok gizli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Ç
Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
8
7
Popular Days
Nis 8
14
Mar 25
10
Mar 24
9
Mar 23
9
Top Posters For This Question
Yücel Yaman 13 posts
Gürkan Çakıroğlu 10 posts
Ümit.Çakır 8 posts
Ozan Kar 7 posts
Popular Days
Nis 8 2019
14 posts
Mar 25 2019
10 posts
Mar 24 2019
9 posts
Mar 23 2019
9 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Bende uğraşmıyorum zira hesap makinesi ekranda dijital hız olsa ne olur olmasa ne olur ?
suat coşkun
@Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst t
Gürkan Çakıroğlu
Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor...
Posted Images
Bu soruda 60 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap