Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Dijital Hız Göstergesi

Enes Ç

Soru

Önerilen Mesajlar

• 0

Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim. Aracım 2012 model 1.6 dizel bomboş paket olan comfort paket.

Araç için bazı işlere soyundum. Araca tuşlu direksiyon simidi aldım . Yani simit değişti , airbaq de yolda Geliyor. Simitte çift tuş var fiyat farkı olmadığı için öyle aldım diyelim. 

Focccus ve Forscan ile yapmadık şey bırakmadım. Hiçbir şeyi aktif edemiyorum. BCM ve İPC modüllerinde Cruise Control ve ASL yi aktif ettim. Malumunuz araç boş paket olduğu için , ekranda yol bilqisayarı da aktif değil. Trim computeri de aktif ettim ipc ve bcm den abs beynine ve rcm de adaptasyon yaptım. Ama arabada tık yok. Sanırım kodsal eksikliler bulunuyor. 

Elimdeki bağlantı cihazım Vlink Fs usb modeli hızı çok iyi , forscan sitesinde bu cihaz öneri listesinde idi. Bir de focccus proqramı da bu cihazla çalışıyor sorun çıkarmıyor.

Nereden başlamam qerektiği konusunda fikirlerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.