Enes Ç Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 30, 2015 Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ufuk Ömer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2024 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2024 Arkadaşlar merhabalar aranızda yeniyim. Aracım 2012 model 1.6 dizel bomboş paket olan comfort paket. Araç için bazı işlere soyundum. Araca tuşlu direksiyon simidi aldım . Yani simit değişti , airbaq de yolda Geliyor. Simitte çift tuş var fiyat farkı olmadığı için öyle aldım diyelim. Focccus ve Forscan ile yapmadık şey bırakmadım. Hiçbir şeyi aktif edemiyorum. BCM ve İPC modüllerinde Cruise Control ve ASL yi aktif ettim. Malumunuz araç boş paket olduğu için , ekranda yol bilqisayarı da aktif değil. Trim computeri de aktif ettim ipc ve bcm den abs beynine ve rcm de adaptasyon yaptım. Ama arabada tık yok. Sanırım kodsal eksikliler bulunuyor. Elimdeki bağlantı cihazım Vlink Fs usb modeli hızı çok iyi , forscan sitesinde bu cihaz öneri listesinde idi. Bir de focccus proqramı da bu cihazla çalışıyor sorun çıkarmıyor. Nereden başlamam qerektiği konusunda fikirlerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Ç
Arkdaşlar focus 3 araçlarda (küçük gösterge ekranlı) dijital hız normalde gözükmüyor.Dijital hızı gösterecek bir ayar vs bir şey var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
13
10
8
7
Popular Days
Nis 8
14
Mar 25
10
Mar 23
9
Mar 24
9
Top Posters For This Question
Yücel Yaman 13 posts
Gürkan Çakıroğlu 10 posts
Ümit.Çakır 8 posts
Ozan Kar 7 posts
Popular Days
Nis 8 2019
14 posts
Mar 25 2019
10 posts
Mar 23 2019
9 posts
Mar 24 2019
9 posts
Popular Posts
Gürkan Çakıroğlu
Bende uğraşmıyorum zira hesap makinesi ekranda dijital hız olsa ne olur olmasa ne olur ?
suat coşkun
@Gürkan ÇakıroğluBiliyorum çözer de ekran değişmesi lazım.1000 tl civarı masrafı çıkar diye düşünüyorum.Ama bu videoda ki hikaye bence hareket halinde görüntü yok.Hız sabitleyici ekranı normalde üst t
Gürkan Çakıroğlu
Yapmak mümkün evet. Bunun için yazılım yüklenmesi gerekiyor göstergeye. Göstergeyi masaüstünde çalıştıracak sistemi kurmak ve uygun yazılımı yüklemekle basitçe halloluyor...
Posted Images
Bu soruda 61 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap