Mertcan Ateş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2015 Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Yanlış pozisyonda oturuyor olabilir misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 oturma pozisyonu ile alakalı olabilir mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Tam bende Servet gibi yazacaktım, hem sedan hem hb kullandım öyle büyük görüş açısı sıkıntısı yaşamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 (düzenlendi) eskiden şahin-doğan tarzı cam yapısı meşhurdu.. bugünkü tasarımına camlar marea ile kavuştu.(bu benim sokakarda gördüğüm arabalar içinde), ilk gördüğümde ne biçim araba bu demiştim, hiç içine oturmadım ve görüşe ne kazandırdı bilemedim o dönemlerde.. sonraları araba sürdük, araba sahibi olduk, dikineden ziyade daha yatay cam tasarımlarını tüm arabalar benimsedi.. demekki dedim marea yı anlamamışız.. şimdi bugünkü tasarımın sıkıntısı bizim gibi milletlerin araba sürüş tarzı.. bizler döneceğimiz yere geldiğimizde durup, sağı solu kontrol etmekten çok, eğer sağı veya solu az buçuk görebiliyorsak, yavaşlarız, araba gelmediğini anlarsak hiç durmaksızın durmadan dönüşe başlarız.. bu durumda, mevcut tasarım da ki A sütunu sol çaprazdan görüşümüzü kötü etkiliyor. bu yüzden ben bir göbekte tehlike atlattım.. yol benmdi bana yol vermesi gerekirken adam üstüme gelmiş meğer, kornaya bastı, direksiyon kırdık kurtardık, ama bende o aracı görmemiştim, nedeni ise anlattıklarım.. A sütunu çapraz ileri görüşüme engel oldu.. Avrupalılar mı desem yada kuralcı kuzey avrupalılar desek daha doğru olacak, siz döneceğiniz zaman dursanız, kafanızı sol a çevirseniz, A sütunu ilerde durduğundan solunuzda sadece cam olacak ve iyi göreceksiniz. araba olmayınca hareket edeceksiniz. işte bütün mesle bu.. yavaşlamanız gereken yerde yavaşlamazsanız, yol sizin bile olsa kusurlu siz olursunuz kazada.. özetle bugünkü arabalarda ki ön cam dizaynı, duran, sağını-solunu gözlemleyen sürücüler için oluşturulmuş olduğunu ve doğru tasarım olduğunu düşünüyorum.. ben memnunum * şunuda belirtmek lazım.. bugün mercedes, vw grubu, bmw gibi araçlarda ön cam eğimi ne şahin kadar dik, nede focus kadar yatıktır.. her tasarımcının bir bildiği vardır, kimi aerodinak için kimi görüş açısı için kimi her ikisini sağlamak için bildiğini yapıyordur. Mayıs 4, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Banada sağı kontrol ederken öyle bir his gelmişti. Sağdaki kapıların arasındaki direkten sanırım. Ama öne azcık eğilince görüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Çok sıkıntı yaşatmamakla birlikte, c-max'da benim de benzer bir şikayetim var. Sola dönüşlerde A sütunu görüşü perdeliyor. Sütun, adı gibi gibi sütun şeklinde; dışardan ince gibi ama içeriden bakınca epey kalın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Oturma pozisyonu ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Boyum 1.80 koltuk olması gereken yer kadar geride arkaya doğru da o kadar yatık değil. Arabanın herşeyinden çok memnunum ama işte o sütun yüzünden çok zorlanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Durup bakıp geçmeyi öğrendim. [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Çözümü buna uygun tasarlanmış araç almak ve önceden kontrol etmek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Nissan mikra bu konuda süperdir. Bildiğin 360 derece görüş verir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Durup bakıp geçmeyi öğrendim. [emoji3] Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 (düzenlendi) Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem.Ben sinirleniyorum. Bende korna çalıyorum azalıyorlar. Önüm de bisey var gibi yola bakıyorum. Kedi köpek geçiyormuş tribi yapıyorum. [emoji230] [emoji233] [emoji234] [emoji235] [emoji237] artık aklına ne gelirse Mayıs 4, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Eeee tabi 1.0 çok yakıyo hiç gitmiyor[emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Aha çok istiyorsanız Barry Weiss amcamızın arabasından alınız nasıl ama 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Çözümü buna uygun tasarlanmış araç almak ve önceden kontrol etmek. Artıları eksilerinden çok olduğu için bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyoruz ama bu sıkıntıyı sadece ben mi çekiyorum acaba deyip konu açma gereksinimi duydum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mertcan Ateş
Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
4
Popular Days
May 4
31
May 6
7
Haz 30
3
Haz 29
2
Top Posters For This Question
Mertcan Ateş 6 posts
Volkan Ö. 6 posts
Bekir B. 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Popular Days
May 4 2015
31 posts
May 6 2015
7 posts
Haz 30 2015
3 posts
Haz 29 2015
2 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Hiç bir aracın görüş açısı kusursuz değildir. Tavanı taşıyan ve kaza anında deformasyona direnmesi gereken sütunlar özellikle aerodinamik gereksinimlerin dayattığı açılar nedeniyle hem görüş alanına
Kaan Yagizer
oturma pozisyonu ile alakalı olabilir mi?
Doğan Kurban
Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem.
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap