Mertcan Ateş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2015 Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 (düzenlendi) . Mayıs 4, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Artıları eksilerinden çok olduğu için bazı şeyleri görmezden gelmeye çalışıyoruz ama bu sıkıntıyı sadece ben mi çekiyorum acaba deyip konu açma gereksinimi duydum. Mutlaka Detaylı bir konu direkler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Mutlaka Detaylı bir konu direkler. Focus IV'de bu sorunu çözerler umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Focus IV'de bu sorunu çözerler umarım. Dediğim gibi bu çok yönlü bir konu size eksik gelmesi çok doğaldır bu sebeple Ford veya tüm firmalar aynı şasi ve görüş açısı ile araba üretemiyorlar yine başa dönüyorum buna uygun tasarımlı araç düşünmelisiniz eğer bu yönde ihtiyaç duyuyorsanız. Bir direği hareket ettirmek demek gerekirse tüm malzemeyi değiştirmeyi gerektiriyor eğer firma gerek duymazsa bunu yapmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Dediğim gibi bu çok yönlü bir konu size eksik gelmesi çok doğaldır bu sebeple Ford veya tüm firmalar aynı şasi ve görüş açısı ile araba üretemiyorlar yine başa dönüyorum buna uygun tasarımlı araç düşünmelisiniz eğer bu yönde ihtiyaç duyuyorsanız. Bir direği hareket ettirmek demek gerekirse tüm malzemeyi değiştirmeyi gerektiriyor eğer firma gerek duymazsa bunu yapmaz. opel gibi olamaz ahahauahah Şaka şaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Geçen sağ direkten ben de göremedim bi araba ya da dikkatsizliğimden.. Sokak arasıydı hızımız azdı.. Son anda görünce durdum.. Özür dileyip geçmesini beklemiştim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Geçen sağ direkten ben de göremedim bi araba ya da dikkatsizliğimden.. Sokak arasıydı hızımız azdı.. Son anda görünce durdum.. Özür dileyip geçmesini beklemiştim... Seninkine koymayı unutmamışlar mı direkleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Seninkine koymayı unutmamışlar mı direkleri Büyük ihtimalle ben sağıma bakmayı unuttum arabayı bahane ediyorum [emoji2] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 (düzenlendi) Focus IV'de bu sorunu çözerler umarım.Sanmıyorum. Çünkü sorun değil. En azından ford tasarımcıları için. Tasarım girdileri. 1- Takla attığında müşterimizin boynu kirilmasin. 2- Kavşaklar için daha iyi görüş alanı. Madde 1 için gerekli olan A direği mukavemetinden ödün vermeden görüş acısını max etmeye çalışırlar. Temel kanunlar kavşaktan durarak geçmeyi şart koştuğu için durduğunuzda görüş sağlayacak A direği dizaynı ok alır. Bunun tersine önem veren yada oturma pozisyonu sunan araçlar tercih meselesidir. Not: Bende 1.80 boyundayım. Bacaklarım sığmıyor. O tasarımcı bıdık arkadaşı bulursam diz boyumu ölçtürecem. Evet oturma pozisyonu 1.70 göre tasarlanmış. Mayıs 4, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 (düzenlendi) Sağdaki kapıların arasındaki direkten sanırım Doğan, senin görüşüne katılıyorum. Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum,koltuğu nereye çekersem çekeyim olmadı. Tam da ortadaki direkten kaynaklandığını düşünüyorum. Eski aracım olan C4 de böyle bir sıkıntı yoktu. Mayıs 4, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Sanmıyorum. Çünkü sorun değil. En azından ford tasarımcıları için. Tasarım girdileri. 1- Takla attığında müşterimizin boynu kirilmasin. 2- Kavşaklar için daha iyi görüş alanı. Madde 1 için gerekli olan A direği mukavemetinden ödün vermeden görüş acısını max etmeye çalışırlar. Temel kanunlar kavşaktan durarak geçmeyi şart koştuğu için durduğunuzda görüş sağlayacak A direği dizaynı ok alır. Bunun tersine önem veren yada oturma pozisyonu sunan araçlar tercih meselesidir. Not: Bende 1.80 boyundayım. Bacaklarım sığmıyor. O tasarımcı bıdık arkadaşı bulursam diz boyumu ölçturecem. Evet oturma pozisyonu 1.70 göre tasarlanmış. Yazıyı bıdık a gelene kadar okudum sonra olay kotu[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Görüş açısı sadece kavşaklarda sorun yaratmıyor ki, virajlı yollarda özellikle karadenizin denizden iç kesimlere çıkarken kullanılan yollar gibi sürekli sağlı sollu viraj olan yollarda başımı bir ileri bir geri uzatıp çekmem gerekiyor, özellikle sola dönüşlerde soldaki sütun benim de görüş açımı çok daraltıyor. Ama sütunu kaldıramayız, kaldı ki diğer arabalarda da bu sütundan var. Belki kimisinin ki daha incedir. 1-2 cm lik incelik aman aman görüş ferahlığı yaratmaz herhalde. O nedenle çok da kafaya takmamak gerek ya da yakup'un dediği gibi araç almadan bunları düşünmek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Bi huzurla şu arabalara binemediniz ya ne diyim...bırakın şu eksik bu eksik millet nelere biniyor ya... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 (düzenlendi) Ford tasarımcısı Alex Bıdık Bey'in açıklamasını yayinliyorum. Focus kullanıcılarında boyun kireçlenmesini önlemek adına geliştirdiğimiz culuk (Sivas şivesiyle yıl başında mideye indirdiğiniz kuş ) sisteminin Türk kullanıcılar tarafından keşfedilmiştir. Viraj kavşak ve özelikle dar sokaklarda boynun öne uzatılıp geri çekilmesi esasıyla çalışan sistemimiz..... Gerisi reklam Mayıs 4, 2015 volkan onder tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Okan Erol Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2015 Hangi sütundan bahsettiğinizi tam anlamadım ama ön cam ile sürücü yan camı arasında kalan sütunun yalıtımı çok kalın oludğu için bana bazen sorun yaşatıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mertcan Ateş
Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
4
Popular Days
May 4
31
May 6
7
Haz 30
3
Haz 29
2
Top Posters For This Question
Mertcan Ateş 6 posts
Volkan Ö. 6 posts
Bekir B. 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Popular Days
May 4 2015
31 posts
May 6 2015
7 posts
Haz 30 2015
3 posts
Haz 29 2015
2 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Hiç bir aracın görüş açısı kusursuz değildir. Tavanı taşıyan ve kaza anında deformasyona direnmesi gereken sütunlar özellikle aerodinamik gereksinimlerin dayattığı açılar nedeniyle hem görüş alanına
Kaan Yagizer
oturma pozisyonu ile alakalı olabilir mi?
Doğan Kurban
Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem.
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap