Mertcan Ateş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2015 Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 arkada oturanların inip binmesi konforları çok sıkıntı o zaman doğru oturuş pozisyonunda olmanız güvenliğiniz içinde öncelikli olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Günümüz tasarımlarındaki en büyük sıkıntılardan birisi görüş açıları.Aslında bakarsanız a sütünu içerideki plastik parça kadar kalın birşey değil aksine neredeyse bütün arabalarda abesle iştigal bir örnek vermek gerekirse doğan-şahinlerin a sütünü kadar ince. Ancak günümüz teknolojisine ayak uydurmak için içinden geçen elektrik tesisatı,yalitim,kalin kablolarin kopcalari yuzunden cok kalinmis gibi duruyor e birde aracin tasarimi isin icine girince dokme beton gorunumlu sutunlar ortaya cikiyor.Birde siz focusun sutunlarina dua edin.Evoque larda o kadar kalinki hic birsey goremiyorsunuz.Hadi kafayi birazcik cevirim diyorsun bu sefer essek kadar aynasindan hicbirsey goremiyorsun.Land rover-jaguar grup sirketi yukarda cem abininde yazdigi gibi bu problem uzerine calismalar yapiyor.Bir ornekte ben vereyim.Hemen hemen Land rover`in butun modellerinde kaputun buyuklugunden dolayi yokus yukari cikarken sadece gokyuzunu gorme gibi bir problem vardir.Firmada buna cok guzel bir care uretmis 2 sene icindede seri uretime gececegini soyluyorlar.Gorucez... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mertcan Ateş
Bazen yolun solundan gelenleri görmekte sıkıntı çekiyorum. Yine aynı şekilde sola keskin virajlarda aynı sıkıntıyı çekiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
6
5
4
Popular Days
May 4
31
May 6
7
Haz 30
3
Haz 29
2
Top Posters For This Question
Mertcan Ateş 6 posts
Volkan Ö. 6 posts
Bekir B. 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Popular Days
May 4 2015
31 posts
May 6 2015
7 posts
Haz 30 2015
3 posts
Haz 29 2015
2 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Hiç bir aracın görüş açısı kusursuz değildir. Tavanı taşıyan ve kaza anında deformasyona direnmesi gereken sütunlar özellikle aerodinamik gereksinimlerin dayattığı açılar nedeniyle hem görüş alanına
Kaan Yagizer
oturma pozisyonu ile alakalı olabilir mi?
Doğan Kurban
Hee ben de öyle yapıyorum abi.Durup sağa sola bakıyorum.Ama bi de arkamdan korna çalanlara sinirlenmemeyi öğrensem keşkem.
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap