onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 bugün öğlen vakti öğrendim. çok üzüldüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Ipeker Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Gerçekten Büyük Bir Değer.Allah Rahmet Eylesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun. O bizi çok güldürdü. Allah ta onu yeni mekanında güldürsün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 allah rahmet eylesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2015 Puzzle ın parçaları teker teker kayboluyor. Mekanı cennet olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 3-4 ay önce görmüştüm kendisini, vay beee hayat ne kadar hızlı. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap