Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Taleplere göre fark olur da, %10-20 fark olur, %200 fark olmaz. Yalnız şöyle bir durum var. 150 HP, C sınıfına girer iken emisyonda; 180 HP, D sınıfına giriyor. Vergilendirmeden dolayı Almanyada fark bize göre yüksek çıkıyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Ismail Bey'de de sorun yoktur inş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Yaw alan düşünsün bana ne ya...elalemin derdi benimi gerdi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 (düzenlendi) Duyduğum bilgilere göre; Lansmanda Tur oto satış Müdürü vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Mayıs 11, 2015 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 bası sagolsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 öff yaa, demek kurtaramadılar ... bu da ne b*kt*n bi durumdur be kardeşim, güle oynaya lansman'a gidiyorsun ... otelin arkasındaki çimenlik alanda tepişip eğlenirken ecel gelip Ceee! diyor. Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin ... başka ne denir ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 öff yaa, demek kurtaramadılar ... bu da ne b*kt*n bi durumdur be kardeşim, güle oynaya lansman'a gidiyorsun ... otelin arkasındaki çimenlik alanda tepişip eğlenirken ecel gelip Ceee! diyor. Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin ... başka ne denir ki? Sen boşver başkalarınıda bize nolcak çok korkuyuom ben Kaan bide yaptıklarımız yukarıdakinin hiç hoşuna gitmeyen şeyler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 burada üstatlar varken bize laf düşmez ama, markette su 30 kuruş(sürüm), bakkalda 50 kuruş(vadeli alım ve az satış), avm içindeki gıdacılarda 1 tl(kira) avrupada bir çok araba türkiye den daha pahalı, başlıca sebebinin, satış süresindeki pazarlama, personel reklam giderleri, kira vb, hepsi türkiye de avrupadan daha ucuz.... e bu arkadaşlarda su satmıyor, araba satıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 bize nolcak çok korkuyuom ben Kaan bide yaptıklarımız yukarıdakinin hiç hoşuna gitmeyen şeyler... kendi adıma korkum yok üstadım, tamam ben gittiğimde cennetin kapılarını menteşeleri kırarcasına açmayacaklar (tabi ki) ama hesabı verilmeyecek, ya da -para cezasına çevrilip- ertelenmeyecek suçum yok Allah'a şükür ... ister kısmet de, ister beceriksizlik (örnek : Beytur Limanında ki tek Nike'ler) öyle derin, karanlık ya da ah çektirecek işlere bulaşmadım. ... zamanı geldiğinde açarlar defterimizi ... sorun değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 kendi adıma korkum yok üstadım, tamam ben gittiğimde cennetin kapılarını menteşeleri kırarcasına açmayacaklar (tabi ki) ama hesabı verilmeyecek, ya da -para cezasına çevrilip- ertelenmeyecek suçum yok Allah'a şükür ... ister kısmet de, ister beceriksizlik (örnek : Beytur Limanında ki tek Nike'ler) öyle derin, karanlık ya da ah çektirecek işlere bulaşmadım. ... zamanı geldiğinde açarlar defterimizi ... sorun değil. Yani kendi adıma şunu söyleyeyim ben hiç kimseden dürüst değilim kimsede benden dürüst değil...ben kimseden fazla üçkâğıtçı değilim kimsede benden az değil...onun için korkum yok adaletsizlik hak yeme şu bu konularında değil...huriler konusunda tek korkum yoksa...iyi bile denebilir bana... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Ohoooo burda konu nerelere gelmiş, [emoji4][emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Ohoooo burda konu nerelere gelmiş, [emoji4][emoji4] sende geldin tamamlandı ama...sende suçlusun suan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Sen boşver başkalarınıda bize nolcak çok korkuyuom ben Kaan bide yaptıklarımız yukarıdakinin hiç hoşuna gitmeyen şeyler... Ölmedik ve dünyadayız tövbe etmek için hala şansımız var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 sende geldin tamamlandı ama...sende suçlusun suan... Yok Tevfik Beycim, ben hiç bir zaman sütten Çıkma ak kaşığım demedim, çok şükür ziyadesiyle günahım vardır, tabii bir miktarda sevabım vardır gibi geliyor[emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2015 Yok Tevfik Beycim, ben hiç bir zaman sütten Çıkma ak kaşığım demedim, çok şükür ziyadesiyle günahım vardır, tabii bir miktarda sevabım vardır gibi geliyor[emoji4] yok konuyu dağıttık ya sizde geldiniz ileti yazınca dağılmasına devam ettiniz anlamındaydı yoksa başka anlamı yoktu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap