Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 hay maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 (düzenlendi) ...biraz katkı yapayım. Aspendos'ta Ford - VW ve Reno'yu bir arada kullandık. Bir ara yolu trafiğe kapatmışlar , girip gazlıyorsun ... sonra normal yola çıkıp "Y" şeklindeki parkurun diğer ucundan gene trafiğe kapalı yola giriyorsun. Bir gün önce Ford Ralli takımından Murat Bostancı ve Orhan Avcı ile epey -tepişmiş- olduğumuz için arkadaşlar ile nasıl desem? Samimiyiz ... Serdar Bostancı dedi ki... - İsterseniz çocuklar kullansın, siz yanlarına binin. Ama feragatname imzalayacaksınız. ...arabaları söz konusu rota'da zaten denemiş olduğumuzdan bu defa -pro- takımı ile birlikte gidelim dedik. Resim1 - Serdar Abi bize "hodri meydan" çekiyor. Resim2 - kuZu hala temiz ve düzgün durumdayken yanında resim çektireyim dedim ...önce Focus MCA 1,5 TDCI - PS Yanlız burada mallık yapıp kamerayı yan tutmuşum, görüntüyü düzeltmeyi beceremedim (cahilim ... bilmiyorum) .. kusura bakmayın. https://youtu.be/Y7pqZKDLWKs ... sonra Jetta'ya geçtik ... ahanda VW https://youtu.be/QOFljuN3F_g ...Jetta'nın durumu ...sağ ön tekerlek -güm- ...en son olarak da Fluence https://youtu.be/np8j-82abSs ...bu arada Ford Pazarlama takımı çekilmiş bir köşeye, başları önde çalışıyor. Adamlar yeni pazarlama stratejilerini ve kampanyaları tartışıyor ... onları meşgul etmeyelim dedik Mayıs 9, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 kolunu bacağını kırarım onun... arabanın ...... dttırırıdııdıtırırırı yani aldırtıcaksın kaan abi en snunda bu arabayı... o tork beni çok tahrik ediyor, şuanda bende olmayan şey yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Ellerine sağlık abicim Yalnız yol çok kötü yahu. Ben kıyamazdım hiç birine. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Kaan Hocam emeğinize sağlık... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Ellerine sağlık abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 şuanda bende olmayan şey yani Olanda bişey yokki zatiii.Çok mu ağır oldu .Olsun hoşuma gidiyor. Ama cidden içim gitmiyor değil yav.Yav dur sayısal oynadım belki çıktıysa.2 dene çekem altıma hemen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 (düzenlendi) ya bana kalsa ben de kırmazdım arabaları ... yalan yok, yol çooook kötüydü. Kafa kadar çukurlar, kimi yerde asfalt kırılmış (altındaki dolgu malzemesi gitmiş) bıçak gibi olmuş, inşaat kamyonları curuf dökmüş, mıcır ve toprak desen cabası ... yani bir karayolunda bulabileceğin en kötü karışımda kullandık araçları. ...işin mantığı şu : aracı zorla ki yarın müşteri sana sorduğunda rahatça ve ne dediğini bilerek cevap ver. ...kuZu'ları canını aldık orada, o ayrı tabi. Mayıs 9, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 ya bana kalsa ben de kırmazdım arabaları ... yalan yok, yol çooook kötüydü. Kafa kadar çukurlar, kimi yerde asfalt kırılmış (altındaki dolgu malzemesi gitmiş) bıçak gibi olmuş, inşaat kamyonları curuf dökmüş, mıcır ve toprak desen cabası ... yani bir karayolunda bulabileceğin en kötü karışımda kullandık araçları. ...işin mantığı şu : aracı zorla ki yarın müşteri sana sorduğunda rahatça ve ne dediğini bilerek cevap ver. ...kuZu'ları canını aldık orada, o ayrı tabi. konsept gayet kırıcı ama işlevsel, abilerde bir o kadar "though guy"... ama o ilk virajdaki savrulmada (araba değil sen savruluyorsun) salladığın küfürü çok merak ediyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Valla salyanız aktı. Alamayacak olsamda gelip kuzuyu deniyecem kaan abi. Hatta küpce baskın yapalım deneme sürüsüne sence de uygunsa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 ...konuşur bir buluşma falan ayarlarız (mesela gene bir pazar) orada doya doya denersiniz ... sorun yok. Daha önce denemek isterseniz de yakup bahsetmişti .. 23 - 24 Mayıs'ta aynı anda bütün Türkiye'de deneme sürüşü etkinliği başlatıyoruz ... Mondeo - Focus - Fiesta vs.vs. orada da denersiniz (ama o zaman ortam kalabalığı nedeni ile çok rahat edilemez belki ... o ayrı) ...sonuçta konuşuruz, bir ortam nasıl olsa ayarlanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Benden önce giden deneyen olursa kıskanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 ...konuşur bir buluşma falan ayarlarız (mesela gene bir pazar) orada doya doya denersiniz ... sorun yok. Daha önce denemek isterseniz de yakup bahsetmişti .. 23 - 24 Mayıs'ta aynı anda bütün Türkiye'de deneme sürüşü etkinliği başlatıyoruz ... Mondeo - Focus - Fiesta vs.vs. orada da denersiniz (ama o zaman ortam kalabalığı nedeni ile çok rahat edilemez belki ... o ayrı) ...sonuçta konuşuruz, bir ortam nasıl olsa ayarlanır. Bana bir gün gelsin yeter :p Gazetecilerden önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Benden önce giden deneyen olursa kıskanırım abi sen şimdiden kıskanmaya başla Bana bir gün gelsin yeter :P Gazetecilerden önce biraz paylaşımcı ol yahu bonusu da yanına almayı unutma, fahri test driver'ımızı bizim o... stig gibi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 abi sen şimdiden kıskanmaya başla biraz paylaşımcı ol yahu bonusu da yanına almayı unutma, fahri test driver'ımızı bizim o... stig gibi https://youtu.be/GuYQc_4RON0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap