Turgay Batmazz Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 9, 2015 Selam arkadaslar ford focus 2012 95 ps trend paket aracima 17 inc jant önerir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Oem mi, replica mi bakiyorsunuz? Butce? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgay Batmazz Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 model konusunda kararsizim ben acikcasi , jantin ebatini buyutunce performans cok düşer mi acaba benim kararsizligim bu konuda . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2015 Kaç yüz sayfalik jant konumuz var orda hemen hemen aklınızda bulunan tüm sorulara cevap var . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 (düzenlendi) model konusunda kararsizim ben acikcasi , jantin ebatini buyutunce performans cok düşer mi acaba benim kararsizligim bu konuda .çok bi düşüş fark edilecek bir düşüş olmaz bende 17 jant taktım aracima 16 yla arasında hissedilebilir bir fark goremedim .ebat olarak 215 50 17 yerine 205 50 17 seçerseniz lastik çapı olarakta fazla bir artış olmayacağı için dahada az performans düşer...zaten bu performans düşüşü dedigimiz olay çok küçük bir kayıp kolay kolay hissedilecek birşey değil bunu fark etmek için janti orijinal ebatindan aşırı büyütmek lazım Mayıs 10, 2015 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 hocam aarban dizel, torku yüksek... performan konusunda sıkıntı olmaz. lastik ebatlarında değişlik yaparken orjinal ölçülere sağdık kalmaya çalış yok olmuyorsa da %2,5'luk farktan fazla sapma... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2015 Ben bahsettiğin değişikliği yaptım. Yakıt tüketimim zerre kadar artmadı viraj hakimiyetim hissedilir derecede arttı. 205/55/16 dan 225/45/17 ye geçtim çap hemen hemen değişmedi diyebilirim. Orjinal kuga jantı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Ben bahsettiğin değişikliği yaptım. Yakıt tüketimim zerre kadar artmadı viraj hakimiyetim hissedilir derecede arttı. 205/55/16 dan 225/45/17 ye geçtim çap hemen hemen değişmedi diyebilirim. Orjinal kuga jantı. hep bu jantları görürdüm acaba focusta nasıl durur derdim... güzel olmuş yi günlerde kullan. ama nacizane tavsiyem gözünü seveyim o paçalıkları çıkarıver 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 hep bu jantları görürdüm acaba focusta nasıl durur derdim... güzel olmuş yi günlerde kullan. ama nacizane tavsiyem gözünü seveyim o paçalıkları çıkarıver Ne güzel olmuş niye çıkarıyo yahu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Paçalıklarıda yeni taktırdım bizmki aile babası arabası... Ben yakıştırıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2015 Focusu alan bir çok kişinin de ailesi var Sadece sizin zevkiniz diyelim hadi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2015 Paçalığın aslında tek amacı yağmurlu ıslak zeminde arkadan gelen aracın camına çamur atmamak. Sırf bu yüzden taktım ben. Tabi şuan yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap