Emre Koç Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 10, 2015 Öncelikle herkese merhaba.Aracımızı değiştirmeyi düşünüyoruz.Daha önce Kuga'ya heveslenmiştik görünümüde hoşumuza gitmişti.Ama yüksek yakıt tüketimi (1.6 ecoboost) vazgeçmemize neden oldu.Bizde Qashqai'ye yöneldik.Yılda yaptığımız kilometre en fazla 6-7 bin.Nissan'daki satış görevliside benzinlisini önerdi bize.Hemde kampanyaları varmış 30 ay sıfır faiz.Bizde değerlendirelim dedik.Test sürüşüne çıktık.Motorun çekişinde de bir sorun yoktu(babama göre).Sizler ne düşünüyorsunuz bu araç hakkında?Şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 yılda 6-7 bin km yapan bir kişi eğer maddi gücü yetiyorsa kuga yı tercih etmeli..yakıt sorun edilmez yani bu kadar az km için..diğer artı eksilerini söylemiyorum bile.. 1.2 motor yanlış bilmiyorsam 120 bg ve 180 tork, araca göre değişmediyse..ufak tefek bg artışı vb.. qashqai kugaya göre oldukça hafif diye hatırlıyorum.. normal bir performans sunuyordur. çekmemezlik yapacağını sanmam. çok iyi performans da beklenemez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 yılda 6-7 bin km yapan bir kişi eğer maddi gücü yetiyorsa kuga yı tercih etmeli..yakıt sorun edilmez yani bu kadar az km için..diğer artı eksilerini söylemiyorum bile.. 1.2 motor yanlış bilmiyorsam 120 bg ve 180 tork, araca göre değişmediyse..ufak tefek bg artışı vb.. qashqai kugaya göre oldukça hafif diye hatırlıyorum.. normal bir performans sunuyordur. çekmemezlik yapacağını sanmam. çok iyi performans da beklenemez. Aynen bende Katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Aslında bende kuga yı istiyordum ancak annem (bu arada bütün annelerin günü kutlu olsun)qashqai istedi.Daha çok sevmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Aslında bende kuga yı istiyordum ancak annem (bu arada bütün annelerin günü kutlu olsun)qashqai istedi.Daha çok sevmiş. O ayrı olay işte orda işin boyutu değişir [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Peki bu aracı oldu ki satmaya kalktık 2 sene sonra cok değer kaybeder mı müşteri bulabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Aslında bende kuga yı istiyordum ancak annem (bu arada bütün annelerin günü kutlu olsun)qashqai istedi.Daha çok sevmiş. Konu kapanmistir o zaman, hayirli olsun nissan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Peki bu aracı oldu ki satmaya kalktık 2 sene sonra cok değer kaybeder mı müşteri bulabilir miyiz? Piyasaların ne olacağı belli olmaz elbette değer kaybedecektir ama şu an ki piyasa öyle bi hal Aldı ki geleceği görmüyoruz [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Bu arada focus satılığa çıktı satılıklar kısmında vardı kendileri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Bu arada focus satılığa çıktı satılıklar kısmında vardı kendileri Şimdi reklamlar [emoji3] Hayırlısı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Koç Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2015 Görevlinin bize dediğine göre en çok sattıkları skypack miş.skypack e ek olarak navitech dokunmatik ekran takılacak araca.zaten skypack in üstündeki donanımlarda deri ısıtmalı koltuk hariç teknolojik oyuncaklar vardı.(çevre görüş hareketli nesne algılama)bir kaç özellik için 10-15 bin vermek mantıksız geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap