Özgür ŞAHİN Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 12, 2015 2012 model lpg li focus 3' üm için lpg bujisi kullanmak istiyorum bu bujiler hakkinda bilgisi olan yada kullanan varmidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2015 Google.com sitesinde "LPG Uygulamaları,Bosch Lpg bujisi" gibi aramalar yaptırırsanız bir zahmet, çıkacaktır karşınıza. Bkz.: Kardeş forum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kasım Çınar Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Evet bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Arkadasimin focus 2 de lpg den dolayi buji eridi ve sonucta motor yaptirdi lpg yi sokturdu takan firmada kabul etmedi onun icin buji önemli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2015 Bujiler önemli bencede, prins takılırken bujilerinde uygun olanı ile değişmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Davut Yldrm Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 BOSH IRIDİYUM 0242236574 HR 7 NI 332 W EA 0,9 mm LPG BUJİSİ TANESİ 18 TL 30 bin km değisiyor ve daha iyi ateşleme yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Geçen gün kontrol için lpg takılan yere gittim ve bu konudan bahsettim. Usta buji erimesi ihtimal dahilinde ama pek bir şey olacağını düşünmüyorum dedi. Ama değiştirirsen de iyi olur dedi. Ben de değiştirdim. Bujilerim markası motocraft. Platinium diye geçiyor. Ben 60 ya da 80 e almıştım şimdi tam hatırlayamadım. Eğer bujileri taktırırsanız uçlarını ayarlatmayı unutmayın. Uçları çok açık oluyormuş. Usta onu biraz kapatıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 merhabalar forumu uzun süredir misafir olarak takip ediyordum aranıza katılmak bugüne kısmet oldu Hakan bey; aracımda hafif tekleme oluyordu 45000 bakımında serviste bujileri de değiştim 4 tane sine 25 lira aldılar fakat aracımda performans düşüşü var gibi sizde de aynı sıkıntı var mı acaba siz bujilerin performansından memnun musunuz ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Hakan bey; aracımda hafif tekleme oluyordu 45000 bakımında serviste bujileri de değiştim 4 tane sine 25 lira aldılar fakat aracımda performans düşüşü var gibi sizde de aynı sıkıntı var mı acaba siz bujilerin performansından memnun musunuz ?? Öncelikle hoşgeldiniz. Ben bujileri değiştirdikten sonra aracın gidişi iyileşti gibi geldi bana. Tabii bu durum psikolojik de olabilir. Eski bujilerden de memnundum. Yani bir sorun yoktu. Ama şimdi ek olarak içim rahat. Ya buji erirse, ya şu olursa diye düşünmüyorum. Biliyorsunuz LPG nin yanma ısısı benzinden daha yüksek olduğu için buji eritmesine karşı bujileri platin bujilerle değiştirilmesini tavsiye ediyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Özgür ŞAHİN
2012 model lpg li focus 3' üm için lpg bujisi kullanmak istiyorum bu bujiler hakkinda bilgisi olan yada kullanan varmidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap