Muhammed Kavlak Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 gaz tepkisi , yol tutuşu, servis, yedek parça ikinci el pazarı ve önemlisi piyasa fiyat aralığına göre en iyi araba..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UFuk Yıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Ford`a sicak bakmiyordum ilk zamanlarda. Önyargiyla yaklasiyordum. focus aldım. simdi cok memnunum. en begendigim özellligi olarak konforunu gosterebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İlhan Yalçın Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2015 "DONANIM " ford fiyat donanım olarak gayet iyi. aracımı 47.500 aldım. aynı fiyata coralla vardı arka camlar bile otomatik değildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Ali BİLGEN Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2015 Güvenli sürüş = Ford Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap