Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2012 (düzenlendi) Bu da ABD'den farklı bir esinti, Rousch imzası ile (içinde Roush'un modifikasyonuyle aşırı beslemeli 2.0 230 HP motor varmış) Agresif bir görünümü var...! Şubat 27, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Güzelmiş... Beğendim ama o ön far yokmu sarı sarı onu sevmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Benim gözüme pek hoş gelmedi motor dışında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 2012 Ön tarafını gÖremiyorum, (Kamusal Alan bize de vuruyor, kamusal internet sınırlaması mı ne var bizim pc lerde, bu yüzden resimlerin bir çoğunu gÖremiyoruz, fakat ne hikmetse arka, yan ve motor resimleri gÖründü :) :D ) gÖrdüğüm kadarı ile çok güzel olmuş, arka difüzÖr harika tasarlanmış. Jantlar da zaten ayrı bir güzel. Ben beğendim, renk mat gri, hiç gÖrmemiştim ama siyah gri uyumu güzel geldi gÖzüme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 İlk kez bir FIII HB'i bu kadar beğeniyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Burada yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum, ama defaten Mk3'ü beğenmeyenlere "Alışacaksınız..." demişliğim vardır. Şimdi ise yazılması gereken: "Alışıyorsunuz...." Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 alışamadım Aklıma alışamadım diye Özal'a mektup gÖnderen teğmen geldi.. İhtiyarlıyorum galiba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Spoiler ve Jant diyorum en baştan beri bu araba için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2012 Görsellere devam... ST yarış prototipi Türkuaz sevenlere: Bir tür kara şimşek... Bu da beyaz şimşek Ya da bu... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 29, 2012 Bu tamponda bir değişiklik şart.. Çok şapşal gözüküyor.. Ağzı aÇık balık gibi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oktay Toker Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Renk seçenekleri çok yerinde olmuş göze ne batıyor,nede bakmadan geçirtmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2012 Beyaz şimşeği beğendim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Habip Güngör Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Görsellere devam... ST yarış prototipi Türkuaz sevenlere: Bir tür kara şimşek... Bu da beyaz şimşek Ya da bu... biliyorum herkes beğenmiyor ama st yarış prototipindeki ön tampon bence güzel sadece bu parça şeker kırmızı sedana uygulansa nasl olur? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Bayır Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Makyaji begenmiyorum eski focus daha cekici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 bu forumu takip eden varmı, cok iyi modifiye araclar var https://tr.pinterest.com/pin/682154674778477384/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap