Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Bence de son derece gereksiz bir uygulama. Daha da güzel görünmüyor ki araç. Uygulayanlar kendini kandırıyor. Ama yine de merak ettim. Xenon olunca, onun bir de kiti olması gerekmiyor mu, sadece ampul yetiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 uygulamasını bilmemde uygulamaması için akıl fikir yetiyor. Nasıl yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Güzel olan şey herkesin yaptığı birşey midir yoksa kendi beğendiğin midir ? Şu sis farına xenon'u sokakta gördüğüm nekadar çaça araba varsa hepsinde var Fara ugyulama çakma xenon'lardan ötürü maliyeti ucuz olduğu için herkesin yaptırdığı birşey ... Normalde xenon far'ın çalışma mantığını bilsen zaten taktırmaman gerektiğini bilirsin ... Orjinal xenon farlar ilk açıldığında önce bir yere patlar ondan sonra yavaşça yerini bulur ... Sen sis farında onu açtığın anda o çakma photonlar karşındakinin gözünü yakacak , otomatik yükseklik ayarı olmadığı için araç her esnediğinde önündekinin arkandakinin gözlerini alacak ... Onu bırak tesisatta kaçak kuçak olsa araban alev bile alabilir ... Çok güzel ben sis farıma xenon taktıracam çok beğeniyorumla olmaz bu işler ... Benimde çok hoşuma gidiyor arabama alev püskürtücü takacam olurmu yani ... 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Sonra modifiye ülkemizde neden yasak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Şu sis farına xenon'u sokakta gördüğüm nekadar çaça araba varsa hepsinde var Fara ugyulama çakma xenon'lardan ötürü maliyeti ucuz olduğu için herkesin yaptırdığı birşey ... Normalde xenon far'ın çalışma mantığını bilsen zaten taktırmaman gerektiğini bilirsin ... Orjinal xenon farlar ilk açıldığında önce bir yere patlar ondan sonra yavaşça yerini bulur ... Sen sis farında onu açtığın anda o çakma photonlar karşındakinin gözünü yakacak , otomatik yükseklik ayarı olmadığı için araç her esnediğinde önündekinin arkandakinin gözlerini alacak ... Onu bırak tesisatta kaçak kuçak olsa araban alev bile alabilir ... Çok güzel ben sis farıma xenon taktıracam çok beğeniyorumla olmaz bu işler ... Benimde çok hoşuma gidiyor arabama alev püskürtücü takacam olurmu yani ... Öncelikle xenon takmayı düşünüyorum dedim ve marka veya özellik belirtmedim o kadar para verip bu arabayı alıyorsam parasını verir onunda iyisini taktırırım . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Bence de son derece gereksiz bir uygulama. Daha da güzel görünmüyor ki araç. Uygulayanlar kendini kandırıyor. Ama yine de merak ettim. Xenon olunca, onun bir de kiti olması gerekmiyor mu, sadece ampul yetiyor mu? hayır, balastta gerekiyor. Öncelikle xenon takmayı düşünüyorum dedim ve marka veya özellik belirtmedim o kadar para verip bu arabayı alıyorsam parasını verir onunda iyisini taktırırım . çakma xenonun kalitelisi idye bişey yok adı üstünde çakma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 hayır, balastta gerekiyor. çakma xenonun kalitelisi idye bişey yok adı üstünde çakma. Çakma xenon takacağımı kim söyledi ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Öncelikle xenon takmayı düşünüyorum dedim ve marka veya özellik belirtmedim o kadar para verip bu arabayı alıyorsam parasını verir onunda iyisini taktırırım . Ozaman aracına uygun ampulun değerlerini servisten öğren ondan sonra http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/philips-h11-crysal-vision-55-w-halojen-ampul-162767984 linkteki gibi halojen ampul al , masmavi yanar kimseyide üzmez ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Çakma xenon takacağımı kim söyledi ki biraz araştır güzel kardeşim, sis farına takabileceğin OEM xenon varmı bakalım? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 sis farı için orjinal xenon farmı var Sis farını bırak kendi arabanda xenon yoksa , gidip orjinal oem drl'li xenon far bile alsan far yıkama ve otomatik yükseklik ayarı olmadığı için tüv'den geçiremezsin ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Bence bırakın arkadaş taktırsın.Bir iki kişiden uyarı alınca trafikte,belki kendiliğinden vazgeçer geri söker,taktığına pişman olur. 1 müsibet bin nasihatten iyidir. Yanlış anlama ama buradaki herkes bu işin olması gerektiği halini bildiği için uyarıyor ve 1 kişiyi bile bu saçma zenon sevdasından vazgeçirsek iyidir diye bakıyor. Kendi ağzınla dedin bu kadar para verip bu arabayı aldıysam diye tamam işte bu kadar para verdiğin arabayı niye Doğan/Şahin'deki apaçi adamlarla eşit şekilde göstermeye çalışıyorsun,bırak bu işleri onlar yapsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Şahin 5 ileri'nin değişmez aksesuarı ... arıza lambası yakmayan Xenon Kit, kargo - kdv - montaj dahil 69TL ... kredi kartına 9 taksit'te yapıyorlar ... o xenon'un yanına bir de manitu yaptın mı? Fahri Şahin'ci olarak klübe kabul edilme garanti, tabi -apaçi- saç kesimi şart. O olmadan olmaz. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Bence bırakın arkadaş taktırsın.Bir iki kişiden uyarı alınca trafikte,belki kendiliğinden vazgeçer geri söker,taktığına pişman olur. 1 müsibet bin nasihatten iyidir. Yanlış anlama ama buradaki herkes bu işin olması gerektiği halini bildiği için uyarıyor ve 1 kişiyi bile bu saçma zenon sevdasından vazgeçirsek iyidir diye bakıyor. Kendi ağzınla dedin bu kadar para verip bu arabayı aldıysam diye tamam işte bu kadar para verdiğin arabayı niye Doğan/Şahin'deki apaçi adamlarla eşit şekilde göstermeye çalışıyorsun,bırak bu işleri onlar yapsın. Bu konuyu açarken taktırmayı düşündüğümü söyledim ,nasıl uygulandığını öğrenmek ve serviste sorun yaşayıp yaşamayacığımı öğrenmek istedim ama aldığım cevaplar sadece xenonun olumsuz yönünde oldu Şahin 5 ileri'nin değişmez aksesuarı ... arıza lambası yakmayan Xenon Kit, kargo - kdv - montaj dahil 69TL ... kredi kartına 9 taksit'te yapıyorlar ... o xenon'un yanına bir de manitu yaptın mı? Fahri Şahin'ci olarak klübe kabul edilme garanti, tabi -apaçi- saç kesimi şart. O olmadan olmaz. Sizin o şahininizle ne yaptığınız veya ne yapacağınız beni ilgilendirmiyor aracımda şahin değil yapacağımda o değil siz yapıyorsan veya yapmak istiyorsanız ben size yardımcı olamayacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Bu konuyu açarken taktırmayı düşündüğümü söyledim ,nasıl uygulandığını öğrenmek ve serviste sorun yaşayıp yaşamayacığımı öğrenmek istedim ama aldığım cevaplar sadece xenonun olumsuz yönünde oldu İşte hiç bilgi kirliliğine gerek olmadan,boş yere kafanı ağrıtmadan bu işten vazgeç deniyor kısaca. Sonra trafikte biri çıkar,laf eder canın sıkılır boşver. Ona vereceğin parayla başka şeyler yapabilir en basitinden depoyu doldurup gezer,daha çok eğlenirsin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2015 aracımda şahin değil yapacağımda o değil siz yapıyorsan veya yapmak istiyorsanız ben size yardımcı olamayacağım peki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap