onur karadağ Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2015 ford servisinde garantiden sürücü koltuk sünger ve kılıfı değiştirmeye gittiğimde cyclone marka multimedia ses sistemini gördüm ve inceledim. hoşuma gitti 2000 tl dediler. başka bir yerde fiyat sordum . 1700 tl dendi ( izmir 3. sanayide 1001otoda ). olmuşken arka koltuk kafalığınada baktım. cyclone nun yeni çıkmış ekranlarını gösterdi arkadaşlar ve çok hoşuma gitti. onuda 1500 tl ye taktırdım. ekranları harici kullanabildiğim gibi ana ekrandanda görüntüyü arka ekranlara da verebiliyorum. 13 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Onur hayırlı olsun , keyifle kullan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Cok güzel hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 olmuş olmuş güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 ne güzel olmuş işte, "Maşallah" ...iyi günlerde kullan üstadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Develi Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2015 Herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Güzelkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Hayirli olsun başlık bu kadar konuya uygun olur :-) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Cok güzel olmuş Güle güle kullanın benım style aynısını yaptırmam lazım cok pis gaza geliyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Hayırlı olsun güle güle kullanın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Cok güzel olmuş Güle güle kullanın benım style aynısını yaptırmam lazım cok pis gaza geliyorum çok kolay oldu gaza gelmek. sizdende bekleriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 (düzenlendi) çok kolay oldu gaza gelmek. sizdende bekleriz imkanlar dahilinde en kisa zaman da Mayıs 18, 2015 Ferat Ucar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap