Ozan Kar Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2015 2 iç ünite 1 dış ünite bir sistem lazım. Aslında salonda var ancak su borusunu havalandırma boşluğuna bağlamışlar, koku geliyor. Servis çözemedi. Salon 48 m2 Mutfak 14 m2 ikisi aynı anda çalışabilir. Sorunsuz ve ekonomik olması önemli. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Maddi limit ney Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Maddi limit ney limit söylemedi ama önemli olan fiyat performans Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 İyiler var. Birde ucuzlar var. Fiyat performans pek yok gibi. Daikin der giderim. Mitsubishi heavy veya electric de iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2015 İyiler var. Birde ucuzlar var. Fiyat performans pek yok gibi. Daikin der giderim. Mitsubishi heavy veya electric de iyidir. şuankilerin markasını hatırlamıyorum ama "iyi" bişey diye takmışlardı. 4 iç 2 dış ünite var. Aşırı sıcaklar dışında soğutması gayet iyi ama özellikle benim ki bazen bi koku yapıyo ki oda berbat kokuyo sözde her yaz başı servis temizlik filan yapıyo ama özellikle benimkinde ki koku baştan beri var. Mitsubishinin performansı bana biraz zayıf gibi geldi ama bize yeter diyerek düşük btu taktırmışta olabilirler. Dayımda 10-15 senelik vestel var yazın günde 10 saat filan çalışıyordur sıkıntı yok. O yüzden fiyat performans yazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Ben Daikin derim marka olarak ama arkadaşım senin gibi salon mutfak yapmıştı Vestel almıştı memnundu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Daikin, Mitsubishi, Fuji. Seç beğen al Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Mitsubishi Heavy inverter... Salona taktırdım 28 Bin btu; 36 m2'yi çok hızlı ve efektif soğutuyor, fazla bile geliyor; boyutu ufak... Tek sorun biraz pahalıydı ama kampanya filan kovalanıp, biraz daha ucuza mal edilebilir. Koku meselesinde; 2 haftada bir filtre temizliği yapılmalı yoksa oluyor, özellikle toz, sigara dumanı vs varsa alanda... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Daikin veya Mitsubishi Heavy derim ben de.. Gerçi işyerimde odamda saçma bir Arçelik var o da 2 senedir sorunsuz çalışıyor ama önerir misin dersen güvenip öneremem.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 BENDE SAMSUNG VAR 24000BTU CRİSTAL MODELİ MEMNUNUM. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 (düzenlendi) Yaklaşık bir ay önce lokal için salon tipi Klima aldık 54000 lik arçelik 7415 sanırım ama ikamek için olmayacağını düşünüyorum. Mayıs 18, 2015 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Bizde Daikin inverter var 18 bütlügü peşin 2800 almışdık 2-3yıl önce 25 metre kare salonu çok çok iyi soğutuyor iskenderun sıcağında bile 26 derece yetiyor hatta babam bazen üşüyorum diyip sessize alıyor bu yıl 3. yılına girecek ne bakım yapıldı ne temizliz ben Daikini öneririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Genel olarak Daikin bu piyasanın Mercedes'idir. Fiyat ve kalite olarak. Para varsa ve uzun ömürlü bakılıyorsa başka bir şeye bakmaya gerek yok. Arkasından Mitsubishi Heavy ve Electric' gelir. Carrier ve Toshiba da iyidir. Fujitsu iyi bilinir. Bunların hiç biri ucuz fiyat performans ürünü değildir. Aslında bunlardan biri alınmıyorsa geri kalanından biri alınabilir. Arçelik servis ağıyla düşünülebilir. Burada istenilen 2 iç bir dış ünite olduğundan nispeten komplike. Kaliteli bir şey almak ileride muhtemel sorunları azaltır. Tek cihaz olsa Airfel iyiydi mesela ucuzlar arasında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 genel olarak ne kadar pahalıymış bu klimalar yahu. Dış üniteleri balkona koyacaklar sanırım o yüzden tek dış ünite istiyor yerden kazanmak için. Diğer balkondaki dış ünitlerin yanında yer var ama ordan tesisat çekmek zor ve masraflı olur heralde. şu ankiler hitachiymiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zınar Turgut Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2018 Arkadaşlar merhaba, Öncelikle Kadir Gecemiz mübarek olsun. Konunun yeri burası mı bilmiyorum ama daha uygun bir alan göremediğimden buraya açıyorum. Çocukların odası için klima almam gerekiyor. 12 m2 odaya 12.000 btu bir klima düşünüyorum. Bütçem 3000 TL civarı ve wifi özelliğinin mutlaka olması gerekiyor. 9000 Btu yeterdi aslında ama ev iki katlı ve üst kat yazın çok sıcak olduğundan kapıyı açık bırakıp üst katıda biraz soğutmak istediğimden 12000 btu da karar kıldım. Araştırmalarım sonucu 2 adet klima buldum. İnternet üzerinden fazlasıyla araştırma yaptım ama beni net bir sonuca götürmedi. 1- Samsung AR12NSJXCWK - 3000 TL 2- LG Standart Plus ES-W12GJ2F0 - 2400 TL Aslında LG için tam sipariş vermek üzereydim ki araştırmalarım Samsung'a gözümün kaymasına sebep oldu. 2 modelinde teknik özellikleri birbirine çok yakın. Sadece Samsung'un R32 gaz kullanması ve Wind Free ( rüzgarsız serinlik) gibi ekstra özellikleri var. Tabi buna istinaden Samsung 600 TL daha pahalı. Samsung'un flapları ve tasarımı pek beğenmesemde wind free özelliği kafamı karıştırıyor ve konuyu açmamın başlıca sebebi aslında bu. İşin ucunda çocuklarımın sağlığı ve rahatlığı olduğundan sizlere de danışmak istedim. Bu Wind Free özelliği gerçekten işe yarıyor mu? Yoksa sadece bir pazarlama stratejisi mi? Değerli yorumlarınızı rica ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap