Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Şerit takip asistanı vb destekleri de takarsak arabana o zaman buna karar ver bari ihtiyac meselesi bu... Seridimi kendim takip ediyorum allaha sukur, onumu net goreyim kafi :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 ihtiyac meselesi bu... Seridimi kendim takip ediyorum allaha sukur, onumu net goreyim kafi 3 ünde gelseydin sana süper bir ayar çekerdim. Far a yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 ihtiyac meselesi bu... Seridimi kendim takip ediyorum allaha sukur, onumu net goreyim kafi Ben ona bir şey demiyorum zaten Diğer sistemlerin de ihtiyacın olup olmadığını kullanıcı daha iyi anlarsın demek istedim, yarın xenon standart olacak ertesi gün bunlar. Ayrıca bu kullandığımız xenon'lar da yetersiz. Bunu ilerde full adaptif led kullanınca göreceksin zaten. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Ben ona bir şey demiyorum zaten Diğer sistemlerin de ihtiyacın olup olmadığını kullanıcı daha iyi anlarsın demek istedim, yarın xenon standart olacak ertesi gün bunlar. Ayrıca bu kullandığımız xenon'lar da yetersiz. Bunu ilerde full adaptif led kullanınca göreceksin zaten. evet kesinlikle, zamanla standart olacaklar... led konusunda prensiplerim var, alabilecek kosullari saglayana kadar ledli aracin direksiyonuna gecmiyorum, sonra kalbim kirilacak biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Ahaha geç geç bi Çok güzel şeyler geliyor aydınlatma için. İnsanın içi gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Arkadaşlar Arabamı değiştirmek istiyorum. Şu an için 1.5 TDCİ titanyum powershift almayı düşünüyorum. Beyaz renk Bi-xenon paketle beraber kaça alabilirsem hesaplı almış olurum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2015 Arkadaşlar Arabamı değiştirmek istiyorum. Şu an için 1.5 TDCİ titanyum powershift almayı düşünüyorum. Beyaz renk Bi-xenon paketle beraber kaça alabilirsem hesaplı almış olurum. Hesaplı olarak, önceden gelmiş zamdan etkilenmemiş araç bulmaya çalışın. 10 gün önce zam geldi çünkü onlar yeni gelecekler için geçerli.89.700'lük aracı (bir önceki fiyat grubu) 87'ye vs kapatırsanız iyidir. +4.000 tl xenon yani ortalama 91 bin lira (xenonlu bu şekilde zor bulunabilir) Buradan eski fiyatlara göz atabilirsinizhttp://www.focusclubtr.com/topic/1508-yeni-ford-focus-tüm-zamanların-fiyat-listesi-yorumsuz/?page=2#comment-320282 Yeni fiyatlar için 90 bin + 4 bin = 94 bin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 3 ünde gelseydin sana süper bir ayar çekerdim. Far a yani Hakkını kaybetti o, gelirse merceklerinde birer delik açarım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Abi tek kablo kestik mi bitti gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Ben ona bir şey demiyorum zaten Diğer sistemlerin de ihtiyacın olup olmadığını kullanıcı daha iyi anlarsın demek istedim, yarın xenon standart olacak ertesi gün bunlar. Ayrıca bu kullandığımız xenon'lar da yetersiz. Bunu ilerde full adaptif led kullanınca göreceksin zaten. Yakup'a katılıyorum. Xenon, Bi-Xenon, Uber Xenon falan hep ara adımlar. Far adına gelecek Adaptif Led'de yatıyor, bu teknoloji gün geçtikçe ucuzluyor ve yaygın hale geliyor, sadece bir-iki yıl içinde orta sınıf araçlara da (önce aksesuar olarak) Adaptif Led konmasını bekliyorum ve size şöyle söyleyeyim ... Led'li araç kullandıktan sonra Halogen veya Xenon'lu araca bindiğinizde eliniz otomatik olarak far düğmesine gidiyor ... farlarım açık mı? diye kontrol etme gereği duyuyorsunuz. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Arkadaşlar focus trend x donanımda 4 kapılı model 5 kapılı modelden daha pahalı, diğer donanım seviyelerinde 4 kapılı ve 5 kapılı aynı fiyat. Yurtdışında 4 kapılı 5 kapılıdan daha pahalı. Bunun sebebini bilen varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Arkadaşlar focus trend x donanımda 4 kapılı model 5 kapılı modelden daha pahalı, diğer donanım seviyelerinde 4 kapılı ve 5 kapılı aynı fiyat. Yurtdışında 4 kapılı 5 kapılıdan daha pahalı. Bunun sebebini bilen varmı. Pazarlama hocam, ona fazla takılmayın Maaliyet veya ekstra iyi/kötü diye bir şeyi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Yakup'a katılıyorum. Xenon, Bi-Xenon, Uber Xenon falan hep ara adımlar. Far adına gelecek Adaptif Led'de yatıyor, bu teknoloji gün geçtikçe ucuzluyor ve yaygın hale geliyor, sadece bir-iki yıl içinde orta sınıf araçlara da (önce aksesuar olarak) Adaptif Led konmasını bekliyorum ve size şöyle söyleyeyim ... Led'li araç kullandıktan sonra Halogen veya Xenon'lu araca bindiğinizde eliniz otomatik olarak far düğmesine gidiyor ... farlarım açık mı? diye kontrol etme gereği duyuyorsunuz. Ben zenonlardan gayet memnunum. Pırıl pırıl yapıyor yolu. Ama şöyle bir sorun var. Bazen yolun durumundan dolayı fazla yukarı falan baktığı anlar olabiliyor (viraj, yokuş vs durumları). O zaman karşıdan gelen arkadaşı kör ediyorum sanırım. Bunu o arkadaşın selektör yapmasından vs hissedebiliyorum. Yani zenonların aydınlatmasında sorun yok ama, diğer sürücüler için sıkıntı çıkardığı bir gerçek. Yolu daha fazla hissedebilen sistemler geliştirilmesi lazım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Ben zenonlardan gayet memnunum. Pırıl pırıl yapıyor yolu. Ama şöyle bir sorun var. Bazen yolun durumundan dolayı fazla yukarı falan baktığı anlar olabiliyor (viraj, yokuş vs durumları). O zaman karşıdan gelen arkadaşı kör ediyorum sanırım. Bunu o arkadaşın selektör yapmasından vs hissedebiliyorum. Yani zenonların aydınlatmasında sorun yok ama, diğer sürücüler için sıkıntı çıkardığı bir gerçek. Yolu daha fazla hissedebilen sistemler geliştirilmesi lazım.. Ayarında da bozukluk olabilir abi. Orijinal kolay kolay göz almaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2015 Ayarında da bozukluk olabilir abi. Orijinal kolay kolay göz almaz. Servise ayarladıydı yeni aldığımda, sorun olmamalı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap