ismail orçan Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Merhaba arkadaşlar, Aracı aldığımdan beri 500 Km yaptım ve deneyimlerimi size aktarmak istedim. @Yakup Çağatay testinde çoğundan bahsetmiş ama çorbada tuzum olsun istedim. Güle güle kullanın. Birazda yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz iyi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2015 Güle güle kullanın. Birazda yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz iyi olur. Teşekkür ederim. Evet onu unutmuşum [emoji3]. Şuan ekranda gördüğüm 6.5 Lt. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dikmen Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Selamlar, ben de geçen hafta aldım bu aracı. Çok memnunum şimdilik, dizel otomatik clio3'ten sonra çağ atladım aklıma takılan bir soru, şanzımanın dct450 olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? Arama çubuğunu kullandım ama şanzıman kodunu nasıl öğrenebileceğime dair bir post bulamadım. 2.si, wet clutch bile olsa bir gün debriyaj değiştirmek gerekecek galiba var mı bu konuda bilgisi olan, volvo d2'lerden falan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 22 dakika önce, İbrahim Dikmen said: 2.si, wet clutch bile olsa bir gün debriyaj değiştirmek gerekecek galiba var mı bu konuda bilgisi olan, volvo d2'lerden falan? o günler çok uzakta hocam keep calm and drive like a beast of bir yazılım ve filtre ile o araç inanılmaz güzel olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 9 dakika önce, Mert Yürüyen said: o günler çok uzakta hocam keep calm and drive like a beast of bir yazılım ve filtre ile o araç inanılmaz güzel olur Üzme tatlı canını Mert bir gün elbette yazılım attırabileceğin bir araban olacaktır 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 46 dakika önce, İbrahim Dikmen said: Selamlar, ben de geçen hafta aldım bu aracı. Çok memnunum şimdilik, dizel otomatik clio3'ten sonra çağ atladım aklıma takılan bir soru, şanzımanın dct450 olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? Arama çubuğunu kullandım ama şanzıman kodunu nasıl öğrenebileceğime dair bir post bulamadım. 2.si, wet clutch bile olsa bir gün debriyaj değiştirmek gerekecek galiba var mı bu konuda bilgisi olan, volvo d2'lerden falan? Islak şanzıman daha masraflı olur ve tabiki değiştirmek gerekecek. Buyrun şanzıman detayları 6dct450.pdf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Bir saat önce, İbrahim Dikmen said: Selamlar, ben de geçen hafta aldım bu aracı. Çok memnunum şimdilik, dizel otomatik clio3'ten sonra çağ atladım aklıma takılan bir soru, şanzımanın dct450 olduğunu nasıl anlayabiliyoruz? Arama çubuğunu kullandım ama şanzıman kodunu nasıl öğrenebileceğime dair bir post bulamadım. 2.si, wet clutch bile olsa bir gün debriyaj değiştirmek gerekecek galiba var mı bu konuda bilgisi olan, volvo d2'lerden falan? https://www.etis.ford.com/ adresine girin . araç kısmından aracınızın VIN numarasını yazın. aracınızda olan olmayan her şey yazar orada .. Vites kutusu bölümünde şu yazmalı 6 Vitesli Powershift 6DCT450 - MPS6 En çok da şu koyacak USBli "düşük seviye" müzik birimi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dikmen Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2015 @Mert Yürüyen Hocam yazilimsiz bile guzel motor kalibrasyoncusunu iyi biliyorum @Yakup Çağatay Tesekkurler hocam dokuman icin @H. Cenk Aradigim hersey etiste galiba benim biraz dusuk beklentilerim, cruise control, usb ve 4 hoparlor tum isimi goruyo tesekkurler bilgi icin 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2015 On 11.12.2015 at 18:42, İbrahim Dikmen said: @Mert Yürüyen Hocam yazilimsiz bile guzel motor kalibrasyoncusunu iyi biliyorum arkadaşa selamımızı iletin, ellerine sağlık biraz geç kaldılar ama kuru kavrama powershift i de yıllar sonra süper bir şekilde kalibre ettiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dikmen Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 10 saat önce, Mert Yürüyen said: arkadaşa selamımızı iletin, ellerine sağlık biraz geç kaldılar ama kuru kavrama powershift i de yıllar sonra süper bir şekilde kalibre ettiler Şanzıman kalibrasyoncusunu bulursam ona da söylerim Geçişler beklediğimden çok çok daha iyi. Gaz pedalı ile vitesleri gerçekten istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz. mesela 2000 devire yaklaşırken vites yükseltmesini istediğimde hafifçe ayağımı gazdan çekmem yetiyor. Şehir içinde hafif akan trafikte 2. viteste gidiyor, mecbur kalmadıkça 1. vitese düşmüyor. Böylece hem sarsıntı yaşatmıyor, hem de 1. debriyajın ömrünün uzadığını düşünüyorum. bu arada, 4-5-6. viteslerde 20 saniye ekstra tork alabiliyormuşuz 300nm + 15nm yani. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 13 dakika önce, İbrahim Dikmen said: bu arada, 4-5-6. viteslerde 20 saniye ekstra tork alabiliyormuşuz 300nm + 15nm yani. Kim diyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2015 Kullanıcıların böyle bir sisteme ulaşabildiğini bilmiyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Dikmen Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 21 saat önce, Yakup Çağatay said: Kim diyor? kalibrasyoncusu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2015 21 saat önce, Burhan Bakar said: Kullanıcıların böyle bir sisteme ulaşabildiğini bilmiyordum Diyelim ki aracınız için bişr güncelleme ve geri çağırma çıktı. İlk orada görünür. Kampanya yazan yerde. Servis senin arabada gerek yok falan diye çamura yatamaz. Ara ara etisi kontrol etmek lazım. Bu yönden ford iyidir. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap