Hasan ŞAHİN Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 18, 2015 Ramazan bayramı sonrası Ayvalık bölgesine gitmeyi düşünüyorum.Sizlerden otel tavsiyesi bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferat Ucar Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Selam Ayvalık'ta bir aile dostum var haftaya ziyarete gideceğim. Birebir bakıp sorabilirim isterseniz. nasıl bir otel ariyorsunuz yaklaşık yazarmisiniz 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan ŞAHİN Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2015 Selam Ayvalık'ta bir aile dostum var haftaya ziyarete gideceğim. Birebir bakıp sorabilirim isterseniz. nasıl bir otel ariyorsunuz yaklaşık yazarmisiniz Aile olarak kalınabilecek.denize sıfır, herşey dahil konseptinde temiz bir otel.Çok teşekkür ediyorum ilginize 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap